Oppskrift på himmelske fiskekaker av laks! (nevergiveupbyberit) hits

Oppskrift på himmelske fiskekaker av laks!

 

Vekkerklokken ringte 0600. Jeg var sykt trøtt, men var nødt til å stå opp. Dagsplanen var full av ting som skulle gjøres. Startet med å lage god frokost til mini, som var blid som en sol da han våknet. Stekte eggerøre og helte i meg 10 g med chia frø, argi+ kostilskuddet mitt og en kopp med grønn te. Da vi var ferdig stelt begge to fulgte jeg han i barnehagen, han hadde nesten ikke tid til å si hade til meg da jeg skulle gå, det er tegn på at han trives der. Jeg gikk så en lang tur for å prøve å få litt sirkulasjon i bena, som fortsatt var støle etter lørdagens treningsøkt.


På vei ut!
Mens jeg gikk tur pratet jeg i telefonen med pappa og et par andre. Hyggelig med selskap på tur, THANK GOD for billige telefonabonnement! Da jeg kom hjem var det opptrening av skulder som stod på plakaten, det gikk fint og den begynner å bli merkbart bedre etter at jeg startet med riktig opptreningsøvelse. Så var det duket for bacheloroppgave skriving. Satte meg i squat og startet med å finne fram relevant litteratur. Resten av formiddagen og utover ble brukt på skriving. Så var det duket for henting i barnehage og middagslaging. Mini fikk velge middag og han valgte fiskekaker! Oh Lykke! Det er kjempe enkelt å lage. Etter middag slappet vi av og koste oss fram til mormor kom for å sitte barnevakt slik at jeg fikk dratt meg avgårde på trening.

I dag trente jeg bryst. Økta gikk super bra og siden jeg har spist en del ekstra i helgen så hadde jeg masse energi å ta av. Det var den første tunge økten min siden skulderen ble vrang, men gjorde noen bra løft allikevel. Hadde seks rep med 26 kg hantler i skråbenk, her fikk jeg hjelp av superkjekke Alexander! Greit å ha noe pent å se på på treninga, da er det enda mer gøy å trene! Hadde også syv rep på med 27.5 kg på hver side i benkpressmaskinen, denne kjørte jeg alene.
 
 Jeg og Alex, og jeg som har pause og tar selfie i speilet mellom to sett.

Benkpressmaskinen!
Etter trening dro jeg å handlet. Da jeg kom hjem ryddet jeg unna matvarene og stekte laksefiskekaker samtidig, i dag ble de fantastisk gode! Basis Oppskriften er fra min gode venninne Camilla Kløgetvedt, men har gjort noen endringer selv.
Oppskrift på laksefiskekakene
1 pakke laksefileter (500 g fra Rema) 
2  egg
30 g fersk paprika
Ha laksen, paprika og eggene oppi en bolle og krydre med det du ønsker, jeg bruker, koriander, chilli, lime, salt og pepper. Bruk stavmixer eller blender og bland det godt sammen til det blir en farse. Varm stekepannen godt før bruk, men ikke på mer enn 6-7 i varme. Bruk en spiseskje og lag små flate "kaker" som du legger oppi den varme panna. Bruk olivenolje ol. når du steker. Stek ca 1,5 - 2 min på hver side. Ferdig! Kan serveres med mager kesam og salat til! Himmelsk!


Nå er det straks kveld her! Natta folkens!
#nevergiveup
<3 #trening
#inspirasjon #sport#biorytmediett#sunn
#fit
#fitness#motivasjon#trening#styrke#muskler #humanflag #egenvektstrening #vekter #vekttrening #spinning #sykkel #løping #stretching #elixia #sats #idrett #bryst #øvelsegjørmester #mamma #mammablogg #oppskrifter #oppskrift #fisk #laks #kesam #kjekkas #hjelp #3030squatchallenge #idoportal #utdannelse #bachelor #oppgaveskriving #homework #ELIXIA

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

                                                        

 

 

 

  Følg meg gjerne på instagram:
  @nevergiveupbyb

  @nevergiveupbyb

   

     Image and video hosting by TinyPic • 24.03.2014 kl.22:55 i Oppskrifter
 • 2 kommentarer

 •  2 kommentarer

unicornraape

25.03.2014 kl.12:40

Supert middagstips :)

Elin

14.04.2014 kl.16:46

Hei!

Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Ha en fin dag!

Vennlig hilsen,

Elin

Alleoppskrifter.no

Skriv en ny kommentar

nevergiveupbyb

nevergiveupbyb

36, Oslo

Jeg er over gjennomsnittet interessert i trening og lever en sunn livsstil med fokus på kosthold. Jeg er bestemt og har meninger som ikke alltid er helt politisk korrekte, som jeg kan finne på å dele enten fordi jeg ønsker å få det ut eller fordi jeg ønsker å skape debatt rundt noe. Noen vil reagere , noen vil føle seg truffet (kanskje berettiget, kanskje ikke og andre vil være endog. Slik vil det alltid være! Jeg har en fantastisk sønn på snart ni år som bor store deler av tiden med meg. Jeg har en mann som alltid er der for meg og som støtter meg i mine mange tidvis sprø innfall, noe jeg setter utrolig pris på! Takk Frode, du er SUPER! Jeg er personlig trener, kostholdsveileder og instruktør. Deg har lang fartstid i bransjen og har gjennom årenes løp tilegnet meg mye kunnskap. Jeg deler den gjerne, men det er kanskje ikke alltid du får høre det DU ønsker! I tillegg til det overstående holder jeg på med en mastegrad i aktivitet og bevegelse ved NTNU. Følg gjerne meg, mine tidvis frekke innlegg og min aktive hverdag. Det er jeg som privatperson som har opprettet denne bloggen. Det jeg skriver her er mine meningen og har ikke noe som helst å gjøre med jobben min eller med mot samarbeid til mine samarbeidspartnere. Til distributører av FOREVER LIVING, jeg har allerede min egen kontakt på disse produktene!

Kategorier

Arkiv