11 tips til desperate menn på sjekkern! (nevergiveupbyberit) hits

11 tips til desperate menn på sjekkern!

Jeg vil dele mine erfaringer med dere og har derfor listet opp 11 kjøreregler til desparate mannfolk. Når man blogger og er aktiv på diverse forum på facebook dukker venneforespørslene opp som perler på en snor.Noen av de som sender venneforespørsler er ganske innbilske for å være helt ærlig. De tror at når de får plass på vennelisten min er det fritt fram for å prøve seg. Og de tror i alle fall at jeg vil chatte med de. I de fleste tilfeller er ingen av delene aktuelt, men det hender jeg skriver litt random svar til de bare for å være hyggelig og for å sjekke ut hva de får seg til å skrive. 

Det er hyggelig å bli kjent med nye folk  og jeg har ikke noe privat på facebook og det som er privat er skjult, så jeg godtar alle som sender forespørsler. Men jeg vil bli kjent med folk på mine premisser, ikke fordi de finner det for godt at de vil chatte med meg. For en stund tilbake skrev jeg et innlegg der jeg svarte på spørsmål leserne mine har kommet med i forhold til om jeg har kjæreste osv. Da nevnte jeg også dette med Facebook-venner og at jeg ikke nødvendigvis er interessert selv om jeg takker ja til å være Facebook-venn. Du kan lese innlegget i sin helhet HER HER HER. 

 

Jeg har samlet opp en del screenshots av meldinger jeg har fått fra "håpefulle" og det er ikke grenser for hva de faktisk får seg til å skrive og ikke minst hva de sender bilder av.. (På noen av brukerne står det "facebook bruker" det betyr at de er blokkert!)

 

Den mest desperate

Han her tror jeg er den desidert mest pågående av alle jag har hatt. Han kom med setninger som "ikke vær sta med meg" Chat med meg da vennen" "Er du sur" etc. Jeg har aldri møtt han før. Som dere ser  så er det et spenn i tiden på de to bildene, men han skrev en god del i mellom der også, det blir rett og slett for mye å poste (15-16 screenshots til). 

 

 

 

En fan

Koselig det altså, men jeg har dessverre ikke tid til å sitte på chat med dere hele tiden:

 

 

Den uoppdragne (med splittet personlighet?)

Han her tok kaka, hvor er oppdragelsen hans? Hvem har lært han opp? Scorer han ved å bruke denne metoden? Ikke her i alle fall!. Og det verste er nesten det siste han spør om... Hva skjedde liksom?? 


 

 

Twinken

Hyggelig med smågutter som er keen, men når de juger på alder og skriver det samme til venninen min.. ehh.. he he.. 

 

 

 

Trodde han at jeg brydde meg om at han "un-friendet meg"?

Også var det en som la meg til også informerer meg om at jeg er fjernet igjen. Like I care, som jeg forsåvidt også svarer også spør han om jeg ska ut i dag :P 


 

 

 

Han som aldri fikk svar

Ta et hint da kjære deg....
 

Dick Pic 1

Han her er en smule over gjennomsnittet desperat og når han ikke får svar sender han pikkbilde, sjarmerende...  NOT!!! 

 

 

 

Pervoene

NEED I SAY MORE??? 


 

 

Daddyen

Fyren ser ut som han gikk i paralellklassen til pappa, hva får han til å tro at jeg er keen? Og ikke nok med det, han sendte bilde av seg selv, why? Om jeg vil se ligger det vel nok i albumet hans...!
Fake profiler

Også har vi de som utgir seg for å være kjendiser, Jeff Seid er døds fin han og det hadde vært stas å ha han på chat. Her har vi to versjoner. På han ene kom det opp at han befant seg i Serbia så jeg fikk Dejan (en serbisk bekjent) til å oversette for meg og jeg skrev "gå å lek et annet sted" han svarte "jasså du snakker serbisk"

 

 

Han som var drita, eller var han?  

Tullingen

Han her var skikkelig pågående. Og da jeg svarte at "jeg spiser" skrev han "gøy" hva faen er gøy med det?? Og ikke nok med det, bare noen dager etter han hadde skrevet til meg første gangen stod han oppført med sivilstatus "forlovet", noe som kom opp i feeden min! Jævla svin!! 

 
 

 

 

WTF?

Dick Pic 2

Han tenkte sikkert "hun svarer ikke så da sender jeg pikkbilde, da blir hun sikkert sjarmert"

 

 

Og til dere mannfolk/gutter som tråler Facebook i håp om å få dere et ligg, her er 11 kjøreregler så dere slipper å drite dere ut som gutta på bildene over: 

 1. IKKE under noen omstendigheter send bilder av pikken din med mindre du blir spurt om det! Det er uhøflig, veldig kleint og de fleste jenter(i motsetning til gutter) blir faktisk ikke tent av å se en fremmed penis uansett hvor stor og fin den måtte være. 
 2. Positivt svar på venneforespørsel betyr ikke nødvendigvis at hun vil sitte på chat med deg 24/7
 3. Og det betyr i hvert fall ikke at dama vil ligge med deg! 
 4. Svarer hun random, altså på en kjedelig måte med mest et ord osv. er hun egentlig ikke så veldig interessert. 
 5. Sier hun at hun har type så er hun i alle fall ikke interessert og sannsynligheten er stor for at hun faktisk har type. Og om hun har type er hun mest sannsynlig ikke interessert da heller. 
 6. Hvis hun ikke svarer deg på meldingene dine så er hun ikke keen, sorry... 
 7. Hvis hun vil se på bilder av deg så går hun først gjennom Facebook bildene dine, deretter vil hun spørre om hun vil se flere, spør hun ikke behøver du ikke å sende uoppfordret. Det virker bare desperat...
 8. Ikke lik og kommenter alle bildene hennes om du ikke har fått et hint om at hun liker deg, det er bare creepy!! 
 9. Selv om du har fått snappen hennes er det ikke sikkert den eksisterer, det kan hende hun ga en fake til deg for å få være i fred. 
 10. Er hun 10-15 år yngre enn deg og du likner på en av kompisene til faren hennes er sannsynligheten veeeeeldig liten for at du har sjans, face the reality!
 11. Ikke bruk Facebook når du er drita med mindre du klarer å kontrollere deg. det blir bare flaut...!

 

 

 

Det er selvsagt ikke bare "weirdos" som sender meldinger til meg, noen er søte og hyggelige også. Og nok en gang takk til dere som er hyggelige og også til dere som ikke er desperate og som samtidig er smarte nok til å ta et hint <3 Det er helt ok å få meldinger av dere!

 

Han her sendte meg bildet jeg postet for noen dager siden og skrev dette, det er super hyggelig, takk Chris  <3 

 

 

 

 

 

HAR DU OPPLEVD LIKNENDE?? SEND MEG GJERNE SCREENSHOTS PÅ MAIL, DEN STÅR PÅ FORSIDEN, SÅ KAN JEG LAGE EN NY POST I NESTE UKE. HAR ALLEREDE FLERE SOM HAR SENDT INN!! 

 


Det finnes mange merkelige og tidvis morsomme facebook meldinger som dukker opp og også statuser. Folk tenker virkelig ikke før de poste, om du trykker deg inn på lenkene under her kan du få deg en god latter ved å lese om flere som har postet ting de i utgangspuktet kanskje burde latt være. 

 

 

Sjalu mannfolk som desperat prøver å få dama til å slutte å flørte med andre

Statuser fra folk som har blitt dumpet

Enkelte tar ting som blir skrevet i nyhetene litt vel alvorlig

 


Lo du av det du det du leste, trykk på liker eller dele knapp  under her! 

 

 

XOXO 

#blogg #facebook #sjekking #mannfolk #gutter #idioter 

  Følg meg gjerne på instagram:
  @nevergiveupbyb

  @nevergiveupbyb

   

     Image and video hosting by TinyPic • 06.09.2014 kl.23:29 i Ærlighet varer lengst
 • 66 kommentarer

 •  66 kommentarer

Victoria Wisløff

07.09.2014 kl.00:16

Håper du har hatt en herlig lørdag! Nyt resten av helga :)

Gosham

07.09.2014 kl.00:19

Gosh.. Assa!

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.00:47

Victoria Wisløff: Takk søta :) Og ja det har jeg, håper du også har det! Klem

Bloggnoia

07.09.2014 kl.08:38

haha har selv fåt mange av de der opp gjennom, og det er helt utrolig hvor mange mannfolk som ikke tar et hint, eller et veldig klart nei. Aldri skjønt greia med å sende dick pic til vilt fremmede heller, som du sier, hvem blir tent av å få noe slikt fra en fremmed?

Ha en strålende Søndag Berit ! :)

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.11:26

Bloggnoia: Ha ha.. ja why liksom? Hva tror de? God søndag til deg også, straks trening på meg. Sitter å lager et mageprogram for medlemmene som jeg skal kjøre på tirsdag.

Bloggnoia

07.09.2014 kl.11:50

Ja kan ikke være særlig mer enn luft mellom ørene !! Høres spennende ut, er ikke like sporty så blir nok ikke så mye trening her i gården nei , ikke i dag ihvertfall :P

Stian Haugen

07.09.2014 kl.13:04

Verden er dessverre full av eklinger

www

07.09.2014 kl.13:13

Hei,

Hvordan får du deg egentlig venner?

Er vel den typiske norske metoden, man har sin vennekrets og det er nærmest umulig å komme inn i denne vennekretsen. Som god Norsk snakker man aldri med ukjente folk. Jeg lurer egentlig på hvordan folk egentlig får seg venner her i Norge?

Jeg er vandt til folk tar kontakt, uansett hvilken setting man er i, at folk er genuint interessert i andre mennesker. Dette går faktisk inke i Norge. Du har da venner i Spania, du må da kjenne til dette?

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.13:37

Stian Haugen: I know, men heldigvis mange hyggelige også!

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.13:39

www: Jeg har ikke noe imot å snakke med folk på nett og har fått mange nye venner via nett. Det er bare måten enkelte går fram på jeg reagerer på. Mulig du missforstår innlegget litt? :D

balle clorin

07.09.2014 kl.20:20

La du ut hele navnet ditt for å få mer slibrige kommentarer? Fatter ikke hva de ser i noen som bare har dritt å si om alle hele tiden likevel. Greit nok utseende, men personlighet (sett ut ifra denne bloggen) som en 4-åring. Kom med en eneste positiv post så kanskje folk gidder å ta deg seriøst.

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.20:45

Ditt svar:

Balle Clorin : Har ikke blitt noe mer av det foreløpig så jeg regner med det går fint. Du er vel en av de idiotene jeg nevner siden du tar deg nær av det her. Du er den første som syns dette er negativt, ALLE tilbakemeldinger jeg har fått har vært positive og folk ler så de griner. Jeg er en veldig lite negativ person egentlig og de som greier å lese innleggene mine slik jeg mener de skal leses, med litt humor, syns de er kjempe kule. Hva du måtte mene om meg og det jeg skriver bryr meg like mye som driten under skoene mine.. Hva er problemet ditt egentlig, Du er stadig innom bloggen min så du gir meg jo treff, takk for det :) Det er fint for meg, fortsett å bruk energien din på å hate meg, det er slike som deg som gjør det enda morsommere å skrive blogginnlegg som dette! Nok en gang takk for at du gir meg treff :) ha en fin kveld videre.

Gunnipi

07.09.2014 kl.21:07

Haha! Kongebra:)

fitgirl94

07.09.2014 kl.21:44

Er det mulig å være mer dust i (kuk)Hodet enn det de er? Unnskyld ordspråket men kjenner jeg bllir irritert, de tenker bare på 1 ting !

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.21:46

Gunnipi: I know :D he he Takk ;)

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.21:47

fitgirl94: De tenker med den, det er vel det de gjør :D Ha ha.. De bre skjønner ikke at de driter seg ut, ellers bare gir de totalt faen.

fitgirl94

07.09.2014 kl.21:49

Ja, men som ett ordtak sier '' Ikke kan man leve med dem, å ikke kan vi leve uten dem''

Å skjønne oss på de kommer vi nok aldri til å gjøre :P

Marius

07.09.2014 kl.21:49

Du tiltrekker deg dumme mennesker. hahaha.

Adriiana

07.09.2014 kl.22:05

Hahahahahahahaha, er alt for mange av dem der, har noen selv, men heldig vis så gir mange av dem seg, men har en som har snart holdt på i 2 år uten å ta hintet :P

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.22:11

fitgirl94: Ha ha.. Joa sant det, men det finnes smartere menn enn det der rundt om! :)

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.22:13

Marius: Ha ha.. Meget mulig, godt jeg omgås med normale smarte folk i hverdagen, da de fleste av mine venner er godt over gjennomsnittet !

fitgirl94

07.09.2014 kl.22:13

Ja, men man må bare leite på rette plassen :D

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.22:13

Adriiana: Ha ha ha.. Seriøst?? Du må jo blæste han i bloggen din!

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.22:13

fitgirl94: Jeg leter ikke, så foreløpig ingen fare! :D

Anja evelyn

07.09.2014 kl.22:52

hahaha dritbra :) jeg deler videre. Har rene hjulpet deg? han har samme skrift type som deg

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.22:53

Anja evelyn: Ha ha.. Tusen takk :) Sharing is caring <3 Ja fikk litt hjelp til bilder av Rene, jeg er ikke så god på klipp og lim!

Morgan

07.09.2014 kl.23:15

Voks opp

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.23:25

Morgan: Takk for at du besøkte bloggen min!

07.09.2014 kl.23:36

Hahahahah mer, mer, mer! Jeg leser ikke blogger, men ler så jeg griner av innlegg som dette. Blir litt flau på vegne av eget kjønn når man leser slikt, men herregud så moro!

nevergiveupbyb

07.09.2014 kl.23:49

bø: I know, det er kjempe morsomt. Kanskje starte med kåring av månedens weirdo innlegg?? De som tar seg nær av det må jo være karer som sender slikt selv?

Ikke vær flau, det er plenty av dere som er allrighte ;) (men du kan godt være flau på de det gjelder sitt vegne)

Ha en fin uke!!

Torstein

07.09.2014 kl.23:55

Kan det være noe med hvordan du eksponerer deg selv? Bare en tanke.

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.00:05

Torstein: Det er mye mulig, men jeg vet at mange andre som ikke er så aktiv på netttet også får slike henvendelser. Jeg får jo henvendelser fra hyggelige folk også og folk som jeg har blitt venner med og som jeg har vært venner med i mange år før. Så heldigvis er ikke alle slik. Det er måten de går fram på her som er latterlig :)

Roger

08.09.2014 kl.00:05

Slike..."menn" får meg til å ville søke asyl i en annen del av galaksen...

Robin

08.09.2014 kl.00:10

Jeg har en følelse av at jenter på nett får veldig mye sånt. Når jeg var på utkikk, så trodde jeg det var derfor jenter aldri svarte. Og at majoriteten var mannfolk, slik at de fikk for mange forespørsler. Det eneste som kanskje er litt vanskelig er å vite om jenta hinter om at hun ikke er interessert. Om hun er ordknapp, kan det hende hun gjør noe mens hun skriver, eller stillhet kan bety at hun er opptatt med noe akkurat da. Sånn sett mener jeg at denne hintingen er litt arrogant også. Man hører aldri tonefall i tekst, vanskelig å bedømme om det er med en avvisende stemme, eller en inkluderende stemme. Det blir jo bokstavelig. Ikke bruk hinting, bare skriv at du ikke er interessert, da får man vite det og kan gå videre.

Det som funka for meg er ganske spesielt. Jeg var på en datingside, og sendte ved feiltakelse en melding til alle kvinner i alle aldre og fikk massiv respons. I teksten stod det: Hvis du skal ha sjanse på meg, må du svare på denne meldingen. Da fant jeg kjæresten min. :). Fikk blandet respons da, noen syntes det var morsomt, andre syntes det ikke. :). Men fikk gode valgmuligheter.

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.00:46

Roger: Ha ha ha.. Det er sikkert ikke noe vondt i de, de bare stod ikke først da hjernen ble utdelt!

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.00:51

Robin: Joda du har rett, men etter 5 hei og man ikke får svar bør man kanskje ta hintet? Mener du heller at man skal være brutal og gi rødt kort med en gang?? :)

Kreativt, det er noe ikke alle andre gjør, det skaper oppmerksomhet. Genialt sjekketriks som det faktisk står noe om i en annen blogpost jeg skrev for noen uker siden.

Hyggelig at du fant deg kjæreste ;)

Gry

08.09.2014 kl.01:23

Hahaha. Jeg føler sånn med deg, har vært igjennom en hel del sånne selv, helt utrolig hva de får seg til å gjøre/si. Huff!

MC

08.09.2014 kl.01:26

Er man slut så tiltrekker man seg sånt. Skjønner ikke hvorfor du er overrasket.

Robin

08.09.2014 kl.01:37

Tror ikke man skal være brutal, men først og fremst skal man jo svare når man får en melding. Om det er en slibrig kommentar så skal man helt klart være brutal :). Men om noen du ikke er interessert i å ha kontakt med, tar kontakt med deg, så kan du si, hei så hyggelig, men dessverre er jeg ikke interessert. Og ønske lykke til videre med søket. Jeg personlig ville likt det bedre enn å bli ignorert, for som sagt det kan jo være at personen er litt opptatt for øyeblikket eller ikke fikk med seg meldingen første gang, da blir man nesten nødt til å mase. :P

Å finne den første frasen å åpne en samtale med er uhyre vanskelig, det som funker på noen funker ikke på andre. Det er ren tilfeldighet. Uansett så fungerer ikke slibrige meldinger, det forstår jeg. Men om han skriver hei, sjekk profilen min, har du lyst til å chatte? Så kan noen jenter tenke jaha den metoden ja.. Andre kan tenke, "det var jo trivelig og nøytralt." Man vet aldri, og om man aldri får svar, vet man heller ikke om det er noe som funker.

Takk for det :). Vi har flyttet sammen og stortrives. Angrer ikke på den meldingen. :)

Stian

08.09.2014 kl.02:13

Jeg har gjort mye værre ting en dette. Jeg tar det mest som et eksperiment. Jeg driter i hvordan folk reagerer og hva utfallet blir.

For litt siden sendte jeg følgene tekst til ca 15 randoms i facebook listen min(også til noen gutter selv om jeg er hetero)

"swiggity swooty! I am coming for that booty!"

Nesten alle jeg sendte den meldingen til svarte noe sånt som: "slutt å tull da" eller "nå er du full"

Det jeg gjorde så var og holde framen min bitte litt.

Tørre å være "edru"..

så brukte jeg et par "komunikasjons verktøy" for å fjerne rasjonalitet fra samtalen og få en følelse basert samtale. kort fortalt jeg tullet så mye med folk at de ikke visste hvordan de skulle forholde seg.. og så var jeg normal når de oppførte seg som jeg ønsket at de skulle..

Dette var en torsdag..

Fredagen hadde jeg 2 dates og 5 bootycalls men jeg var på campingtur med venner så det ble ikke noe av dette.

Lørdagen hadde jeg 3 bootycalls.

søndagen hadde jeg 3 bootycalls.

Datene. Var egentlig Jenter som fisket etter langvarige forhold. Noe som jeg ikke er god på. Jeg lå kun med 2 jenter denne helgen.. Syns det er nok egentlig.

en jente kjeftet meg opp som bare faen. Skjønner jeg godt siden den eneste kontakten vi hadde et one nightstand for 1-2 år siden.. hun addet meg .. og så plutselig begynner jeg sånn. Vi har overhode ikke snakket imellomtiden. Hun er også 10 år yngre en meg.

En gutt prøvde å forklare meg på en veldig hyggelig måte at han ikke var homo selv om han kunne virke sånn av og til :D

Et par svarte ikke.. Jeg lot de være i fred. Nok er nok liksom.

Jeg anbefaler ikke sånn oppførsel. For meg så var det et eksperiment for å se hva jeg kunne få til. + at jeg syns uttrykket: "swiggity swooty! I am coming for that booty!" var for morsomt og teit til å ikke bli brukt.. Og så skal de sies at de som sendte meg bootycall stort sett likte meg ihvertfall litt fra før..

Masse kjærlighet

Stian

Bri

08.09.2014 kl.04:56

Hahahahah, er det mulig....??! Flirte godt !

Miriam

08.09.2014 kl.06:14

Ååå! Jeg kjenner meg såå igjen.. Det er så utrolig irriterende. For det første så er jeg ikke intressert i noe forhold og får flere spørsmål om hvorfor jeg er singel osv. Det har dem vel ingenting med. Jeg jobber i 100% jobb og kjenner det er utrolig stressende og jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke svarer. De fleste som skriver bor like i nærheten, så det hender jeg treffer dem på vei til jobb o.l. Ja, det er utrolig irriterende :( Ta ett hint liksom.

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.08:46

Robin: Jeg ser poenget ditt, skal ta det med meg videre :)

Lykke til med kjæresten din :)

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.08:47

Stian: Ha ha ha.. Konge, den kommentaren er jo så idiotisk at den fanger oppmerksomhet og folk skjønner at det er kødd! Bra du fikk deg noe da ;) Lykke til videre!!

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.08:48

Gry: He he.. Godt å høre at det er flere som "får gjennomgå" :) ha en fin dag <3

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.08:48

Bri: Ha ha.. Det gjørjeg også :D Ha en fin dag :)

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.08:49

Miriam: Uff, det er litt stress når de bor i nærheten da :/ Håper det går greit.. Ha en fin dag :)

Ole

08.09.2014 kl.08:54

Berit. Din kombinasjon av at du ser sånn tålig bra ut med at du bruker bilder og selfies til å by på deg selv medfører naturligvis at noen velger å prøve seg. Blir heller litt flau over deg som tydligvis liker oppmerksomheten og så lager bloggpost hvor du prøver å fortelle oss at du ikke gjør det.

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.09:02

Ole: Har aldri sagt at jeg ikke liker oppmerksomheten. Jeg bare syns måten enkelte presenterer seg selv er latterlilg!

Ingar

08.09.2014 kl.16:49

Det finnes masse dirty damer som liker slike tilnærmelser. Så kjørereglene dine passer ikke for alle. Flere jenter liker gutter som er direkte. Selv er jeg antakelig litt for strengt oppdratt til å være så direkte og uhøflig som eksemplene du viser til. Men jeg ser stadig gutter som går rett hjem med den slags oppførsel. :)

nevergiveupbyb

08.09.2014 kl.18:15

Ingar: Direkte er bra. Masete og vulgær er ikke greit :)

Yngvar

09.09.2014 kl.16:54

Når du presenterer deg som: "Har en sønn på 5 år som bor store deler av tiden med meg", og "Masterstudent ved HIST" (i en alder av 33 år!), så sender du ut et signal. Når du samtidig sender ut 'sexy' bilder av deg selv sender du ut et annet. Sammenvevd blir disse signalene tolket av menn som: "Knulledukke, brukt opp, ikke verdt å bruke annet enn litt flørtetid på". Du har brakt det på deg selv.

Alle menn! Råd om dating fra kvinner kan trygt ignoreres! Alle damers 'tips' kan trygt ignoreres! Se hva de gjør, ikke hva de sier.

nevergiveupbyb

09.09.2014 kl.21:29

Yngvar: Du var fordomsfull Yngvar. Det må være utrolig kjipt å ha det sånn! Det at du bruker betegnelsen "knulledukke" sier mer om deg enn om meg! Håper du får det litt bedre med deg selv etterhvert, det er sikkert noen som vil ha deg også! Takk for at du besøkte bloggen min ;)

Marlene

30.10.2014 kl.21:03

" denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggene ansvarlige utgiver." Men hva med de personene du "henger" ut på bloggen din? Ber du om samtykke av disse folkene til å legge ut Facebook bilde og evnt. Navn? Bare en liten tanke , med tanke på alle leserens du har. :)

nevergiveupbyb

30.10.2014 kl.21:58

Marlene: Det er tekst fra min private facebook chat så det går fint, ingen som står med etternavn der så om de blir gjenkjent for å ha driti på draget er det deres problem, ikke mitt! :)

nevergiveupbyb

19.01.2015 kl.11:50

MC: :) Takk for at du besøkte bloggen min..

22.04.2015 kl.11:29

Hehe.. Akkurat de pervoene du har slitt med har jeg også..pluss en som vill kjøpe trusene mine..men han hushjelpen var det rett før jeg og en venninde takket ja til å vaske skoene våre 😂huff har opplevd mye oppigjenom ..mye rart assa..spess etter jeg ble avbildet i et herreblad i 2009.. Å det gir srg aldri 😉 men uansett vittig å lese siden kjenner det der igjen 😄

Osho

22.04.2015 kl.17:10

Wow....jeg blir helt satt ut av alle de gutta...WOW ass....Jeg blir genuint bekymret for fremtiden vår på denne planeten...:((

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:14

Anonym: Ha ha ha.. Sånt skjer, det virker som om noen tror det er fritt fram så lenge man er litt frampå på nettet!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:28

Osho: Ja det forstår jeg! :)

Andrea

23.04.2015 kl.11:59

Det er mange som skriver drøye ting, men det betyr ikke at du "har rett til" eller bør henge ut mennesker på den måten.. Selv om de skriver til deg mange ganger så har de ikke gjort deg noe vondt, du har tross alt godtatt venneforespørselen dems. Ikke så veldig rart at de tror du vil svare da. Hvis du ikke vil ha noe å gjøre med de, ender med å blokke de, så er det vel bedre om du ikke godtar venneforespørselen? Det kan faktisk være veldig kjipt og bli hengt ut og "sett ned på" - eller bli snakket om på sosiale medier slik du gjør. Jeg skjønner noen, der menn er utro og ikke tar hensyn til noen andre. Men at noen skriver litt forskjellig til deg, selv om det er "rart" - etter at du har godtatt venneforespørselen, gjør det ikke automatisk til at det er greit at du henger de ut på en offentlig blogg, en samtale som egentlig er privat. Folk som leser blogginnleggene vil nok ikke ha noe å gjøre med personene du skriver om. Mennesker kan være gode og snille osv selvom de starter en samtale med deg og skriver en rar ting eller to. Det er dissing av mennesker du ikke kjenner på en blogg med lesere, og det er vanskelig å forestille seg hva personen du henger ut tenker eller føler seg når de ser det. Har ikke sett så mange andre bloggere som legger ut samtaler fra fans, da heller ikke personer med større blogg enn deg. De får nok enda mer og mange drøye tilnærmelser, men det er likevel ikle nødvendig å henge de ut på en blogg der alle kan se hva som blir skrevet om de, inkludert vennene og familien deres. Du som blogger burde vite hvor stor innflytelse sosiale medier kan ha på livene til folk, og at det er viktig til å ta hensyn til det når man driver en ansvarsfull blogg.

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:32

Andrea: Kjipt for de, jeg står for det jeg har gjort!

Andrea

23.04.2015 kl.22:21

Det er vel ikke så veldig kjipt for meg egentlig, delte bare min mening :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.22:57

Andrea: Ok!

13.09.2015 kl.01:53

Detta e bare heilt latterligt, og at du ikkje ser da sjøl gjere da bare endo meir latterligt! Med masterutdanning og softporn bildene dine, så virkelig står i stil te den dobbelt moralen du framheve! Satsa på ein karriere på chatroulette du!

nevergiveupbyb

13.09.2015 kl.14:48

Anonym: Takk for innspill. Jeg bryr meg fint lite om patetiske mennesker som deg, som ikek har bedre å finne på klokken to på natten enn å slenge dritt til bloggere på nett :)

Skriv en ny kommentar

nevergiveupbyb

nevergiveupbyb

36, Oslo

Jeg er over gjennomsnittet interessert i trening og lever en sunn livsstil med fokus på kosthold. Jeg er bestemt og har meninger som ikke alltid er helt politisk korrekte, som jeg kan finne på å dele enten fordi jeg ønsker å få det ut eller fordi jeg ønsker å skape debatt rundt noe. Noen vil reagere , noen vil føle seg truffet (kanskje berettiget, kanskje ikke og andre vil være endog. Slik vil det alltid være! Jeg har en fantastisk sønn på snart ni år som bor store deler av tiden med meg. Jeg har en mann som alltid er der for meg og som støtter meg i mine mange tidvis sprø innfall, noe jeg setter utrolig pris på! Takk Frode, du er SUPER! Jeg er personlig trener, kostholdsveileder og instruktør. Deg har lang fartstid i bransjen og har gjennom årenes løp tilegnet meg mye kunnskap. Jeg deler den gjerne, men det er kanskje ikke alltid du får høre det DU ønsker! I tillegg til det overstående holder jeg på med en mastegrad i aktivitet og bevegelse ved NTNU. Følg gjerne meg, mine tidvis frekke innlegg og min aktive hverdag. Det er jeg som privatperson som har opprettet denne bloggen. Det jeg skriver her er mine meningen og har ikke noe som helst å gjøre med jobben min eller med mot samarbeid til mine samarbeidspartnere. Til distributører av FOREVER LIVING, jeg har allerede min egen kontakt på disse produktene!

Kategorier

Arkiv