Typen din er et svin, det er min feil at han er utro! (nevergiveupbyberit) hits

Typen din er et svin, det er min feil at han er utro!

Dere har sikkert fått med dere at jeg fra tid til annen legger ut screenshots med samtalelogg fra slibrige og desperate mannfolk. Jeg legger ut slike samtalelogger dels fordi det er hysterisk morsomt å lese og andre syns også det. Og dels fordi de faktisk fortjener å bli outet når de opptrer så talentløst. Jeg har også lagt ut et eget innlegg de der jeg la ut screenshots der menn som har kjæreste eller kone har kontaktet meg på en eller annen måte. 

I kjølvannet av disse innleggene har det skjedd flere ting. Jeg har blitt kontaktet av konen til han ene. Han ene begynte å slenge dritt via kommentarfeltet i bloggen under "alias". Og han ene hadde ikke fått med seg at jeg hadde skrevet om han skrev til meg igjen hvorpå jeg sendte linken samt en screenshot av samtalellogg til samboeren hans.

 

For all del, legg skylda på meg for at mannen din er et svin

For noen uker siden tok et kvinnfolk kontakt med meg, hun lurte på hvorfor jeg hengte ut mannen hennes i bloggen. Under kan dere se samtaleloggen. 

Loggen med bilder fra hans påfunn var lengre, men den kan dere se i det opprinnelige innlegget som er listet opp lengre ned i teksten. 

 

Så av bildene over ser dere et forsmådd kvinne som prøver å legge skylden for at mannen muligens er utro på noen andre, fantastisk hvor dumme folk faktisk er. Jeg hadde sparka han ut på dagen, spesielt om jeg fikk vite at han hadde en profil på Hemmelig.com, som er en av norges mest besøkte sextreff sider. Der man i følge et par av mine kompiser får masse billige damer om man gidder å bruke litt tid der inne,  altså nesten alle får seg noe. 

Jeg aner ikke hva som skjedde mellom Gunn og Terje etter samtalen jeg hadde med henne, det er ikke min sak. De står fortsatt i forhold på Facebook, men jeg håper for gudsskyld at hun har hatt vett til å dumpe ham.  

 

HER HER HER kan dere lese om en som  tydeligvis støtter utroskap som syns jeg oppfører meg veldig tøsete og at jeg har opptredd helt feil i denne sammenhengen. 

 

Vi ser mer enn du tror ....

Han ene jeg outet i et innlegg og som faktisk er en bekjent av kjæresten min startet først å være litt småspydig via kommentafeltet. Noe som forsåvidt var forventet, hadde forresten forventet å få mer tyn fra flere av de. Det som var litt artig var at han gjorde det flere ganger og skrev under med forskjellige avsendere hver gang. Den første gangen undertegnet han med "verstingen" som var kallenavnet jeg ga ham i bloggposten. Det han antakelig ikke visste er at jeg faktisk ser alle ip-adressene som kommenterer i bloggen min. BÆM! 

Jeg vet at denne personen også hadde kontakt med min kjære via chat hvor han lurte på hva jeg holdt på med og hvorfor jeg gjorde det. Typen min lurte på hvorfor han poket meg på Facebook. Først nektet for å han gjort noe som helst. Et par screenshots senere holdt han kjeft,hørte ikke noe mer fra han etterpå.

Så et lilte tips om du skal trolle i et kommentarfelt på nett: Sannsynligheten for at de som driver nettsiden ser IP-adressen din er rimelig stor. Om du allikevel ønsker å slenge dritt uten å avsløre hvem du er, vær smart nok til å skrive fra forskjellige IP-adresser. 

 

Han som skrev en gang til etter å ha blitt skrevet om

Tony virker ikke spesielt smart, for det første skriver han flere ganger uten å få respons. Det topper seg da han skriver etter å ha blitt skrevet om, jeg repliserte den siste kommentaren hans med en lenke til blogginnlegget der jeg opprinnelig hadde skrevet om ham. I samme slengen sendte jeg en venneforespørsel og den samme lenken til samboeren hans, Linda. 

 

Linda godkjente venneforespørselen og det som skjedde etter at hun hadde sett meldingen fra meg var at hun blokkerte meg, så fikk jeg denne meldingen fra Tony. Da måtte jeg bare svare han. Er det mulig å være så tett? Hvorfor ber han meg omm unnskyldning? Ville det ikke vært mer hensiktsmessig å bruke den tiden på Linda? 

 

De opprinnelige innleggene kan du lese om du trykker på lenkene under:

11 tips til desperate menn + Screenhots - del 1

Typen din skriver til meg på facebook

Slibrige tilnærmelser - del 2

 

Hva syns du om innlegget?

Legg gjerne igjen en kommentar til meg og om du likte det kan du gjerne dele det videre med vennene dine på Facebook. 

XOXO 

#blogg #helg #søndag #forhold #par #utroskap #chat #facebook #internett #sjekkesider #hemmelig

Om du er på desperat leting etter en sexpartner kan du prøve lykken slik som Terje, trykk på bildet under å besøk Hemmelig.com


 

  Følg meg gjerne på instagram:
  @nevergiveupbyb

  @nevergiveupbyb

   

     Image and video hosting by TinyPic • 19.04.2015 kl.20:20 i Ærlighet varer lengst
 • 282 kommentarer

 •  282 kommentarer

Daniel Miller

19.04.2015 kl.23:44

Flaut for de... Du har ikke gjort noe gale, bare stå på å vær deg selv som alltid :) digger bloggen din.

nevergiveupbyb

20.04.2015 kl.00:44

Daniel Miller: He he.. I know, er ikke akkurat mitt problem at de kontakter meg!

Nok en gang tusen takk for at du gidder å følge meg!

God natt ;)

SH

20.04.2015 kl.08:53

Hahaha, utrolig bra !!

Katja Westerholm

20.04.2015 kl.10:22

Erre mulig a? Eier ikke folk skam i kroppen sin? Og så lyve om en samtale/meldinger man har bevis på, svart på hvitt. Jeg skjønner jo at det ikke er noen hyggelig måte å finne ut av at typen er en drittsekk, men gud bedre jeg hadde vært takknmelig for å få vite det enn å fortsette å leve i uvitenhet.

nevergiveupbyb

20.04.2015 kl.12:11

SH: I know :P

nevergiveupbyb

20.04.2015 kl.12:13

Katja Westerholm: Jepp, me too.. Hadde vært veldig glad for å få vite noe slikt, men kankje litt kjipt å lese om det i en blogg?

Maya

21.04.2015 kl.07:16

Jeg synes det er kult at du avslører drittsekker som dette på bloggen din. Selv ville jeg ha vært veldig takknemlig om noen hadde tipset meg om at mannen min drev på slik bak min rygg. Jeg samler ikke på drittsekker, men det er jo ikke alltid man vet at man har en nært seg. Jeg skjønner jo at noen av disse forsmådde damene blir sinna på deg, men det er nok bare mens de er i fornektningsfasen. Forhåpentligvis kommer de ut av den og skjønner at de burde kaste svinet på dør :)

Har jo fått med meg at du har en god del greie på trening og kosthold, så jeg drister meg til å kaste inn ett lite spørsmål om tips til deg. Jeg er fornøyd med vekten min og ønsker ikke bli tynnere enn jeg er (tror jeg bare vil se gammel og syk ut da ;) ), men jeg har likevel en ganske stor mage som jeg ikke klarer å bli kvitt. Det ser temmelig rart på en kropp med ingen rompe (mannen min bruker å si at jeg bare har en forlengelse av ryggen) og noen pipestilker til ben. Jeg jogger, sykler og trener styrke av og til, men magefettet er skikkelig standhaftig. Har du noen gode tips til hvordan jeg får knekket det?

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.10:05

Maya: Ikke noe poeng i å samle på drittsekker ;) Jeg håper også at de snapper ut av den lille rosa skyen sin.

For å få bort magefett eller innvendig bukfett er det kun kosthold som hjelper. Du bør også trene styrke jevnlig da dette vil være med på å få kroppens proporsjoner på riktig plass samt at det øker den basale forbrenningen. Jeg driver med online coaching ifht trening og kost. Har flere forskjellige tilbud jeg opererer med, avhenger av hva folk trenger. Jeg får en åpning nå straks når jeg avslutter eksamen og har da plass til en eller to oppfølgingskunder til. Ta kontakt på epost om det er av interesse!

Vektern

21.04.2015 kl.10:49

Hahaha? Ja du får luket de ut. God lesing og bra jobba.

Mille

21.04.2015 kl.10:51

Noen ganger må man bare 'sladre'! Tror flere surfer rundt på nettet i sin lille hjerne, trygg på at dette ikke kommer ut. Slikt snakker man ikke om, folk er ikke så gærne at de sladrer!!? Men de gjør det, dere som hele veien søker ut og ikke klarer være fornøyd med det dere har!! Pass opp!

Vi bør også tørre sladre om andre ting. En venninne av meg fikk ny kjæreste og heldigvis var ex'n hans raskt på banen med opplysninger som var verd å sjekke ut. Etter flere runder rundt, kunne hun ta en selvstendig avgjørelse om hun ville gå videre eller ikke.

Vi har til og med hatt en statsminister som har etterlyst sladdrekjærringa....:)

Line

21.04.2015 kl.11:08

De som syns at dette er kult har vel lite å ta seg til i egne liv? Syns det blir så useriøst og umodent å henge folk ut på denne måten. Det er selvsagt ikke du som har ødelagt no forhold, men å legge ut dette er utrolig teit. Det er tross alt bilder av de to, som venner, barn osv kan kjenne igjen. Helt ærlig så tror jeg at hvis dette var deg eller en i din familie så hadde du eksplodert..Det er ditt valg hva du legger ut, men personlig syns jeg dette ikke er slik modne folk gjør. I tillegg var det en dårlig kopi av Rene :p

Ariana

21.04.2015 kl.11:34

helt rått👍👍👍 fortjener dette alle menn.. Å hisse seg opp dere opp dere kjerringer som ik har call på hva mennene deres driver med er patetisk! Ik angrip damen ta heller mennene deres de som vet de er gift og i et forhold!!!

Maarthe

21.04.2015 kl.11:42

hahaha, gud å folk er dumme, ligger syk å grinete i senga, men dette gjorde dagen bedre :)

monstersnupp

21.04.2015 kl.11:48

Noen av disse drittsekkene har barn,barna har pc og slikt sprer seg fort.Selv om jeg er enig i at mannfolka bør avsløres overfor sine bedre halvdeler er jeg dypt uenig i at de henges ut offentlig med navn og bilde simpelthen fordi ungene ikke er drittsekker og slettes ikke bør betale prisen.

Navn og bilder burde være sensurert.

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.11:53

Vektern: Tusen takk :)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.11:54

Mille: Ja det kan kanskje kalles sladring, men på en god måte da :)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.11:55

Line: Jeg har mer enn nok å ta meg til jeg Line, ikke tenk på det :) Og jeg syns de fortjente det, så får det kanskje andre idioter til å tenke seg om i framtiden..

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.11:55

Ariana: Alle menn fortjener ikke det, men utro mennesker generelt fortjener det :) Takk for støtte forresten :)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.11:56

Maarthe: Godt jeg kunne være med på å lyse opp dagen din, god bedring <3

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.11:56

monstersnupp: Da er vi litt uenig på akkurat det området :)

Maria Volpe

21.04.2015 kl.12:48

Jeg hadde satt pris på å få vite det om jeg var med noen som var utro, men ikke som underholdning på noens blogg... Muligens at mannen fortjente å bli outet, men syns det der var dårlig gjort overfor de som faktisk er sammen med de mennene. Hadde vært mer riktig å snakke med kjærestene deres føler jeg, i hvert fall før du deler med hele Internett at typen dere prøver seg på deg. Syns rett og slett dette ble veldig usympatisk ovenfor kjærestene til disse mennene.

arlind

21.04.2015 kl.12:51

hun dama er jo helt håpløs, hun klager på deg men hun har ikke fått med seg at

mannen er utro.. jævla bra jobba, mannen går ut å puler 5 horer og hun er forsatt lojal mot han.. tviler ikke haha

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.12:51

Maria Volpe: Mye mulig det er det. Håper det kanskje kan virke preventivt for andre i fremtiden.

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.12:52

arlind: he he he.. Helt sikkert! :P

Batata

21.04.2015 kl.13:11

Haha gøy!!!

Øyvind Hansen

21.04.2015 kl.13:15

Morra di er gravid og det er min skyld ;)

hilsen

En med god smak

Linda

21.04.2015 kl.13:18

Haha! Hadde dumpet dem på flekken :-) elsker bloggen din!

Kristina

21.04.2015 kl.13:23

Har gjort det samme som deg, og fått ulike tilbakemeldinger fra damene dems. Men ja, de fortjener det! :)

Ingrid Oline

21.04.2015 kl.13:30

Jeg vet ikke helt om det du gjorde her var feil eller riktig. Men du trengte ikke å snakke frekt til kona. Er ikke du voksen?

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.13:38

Batata: I know :)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.13:39

Øyvind Hansen: ha ha.. Tviler, du er nok for gammel for mamma ;)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.13:39

Linda: Hadde jeg også :) Tusen takk :D

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.13:48

Kristina: Har du? Send link..

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.13:49

Ingrid Oline: Jeg regner med at jeg og hun er omtrent like gamle og når noen er frekke og beskylder meg for ting ser jeg ingen grunn til å ikke kunne ta igjen med samme mynt. Eller mener du at jeg heller burde lagt meg flat?

21.04.2015 kl.14:07

Blir for dumt det du holder på med her. Hva får du ut av å drite ut folk på denne måten? Jeg blir så utrolig flau på dine vegne.

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.14:13

Anonym: Hvor skal jeg begynne? Fo det første er det sykt morsom underholdning, ikke bare for meg, men for andre også! Det igjen resulterer til gode lesertall i bloggen, noe som igjen fører til andre positive ting! ;)

ML

21.04.2015 kl.14:34

Hvordan det går an å angripe budbringeren forstår jeg ikke. Det er jo disse mennene som oppfører seg usmakelig mot de som de er sammen med, ingen andre skal ha skylden for det. Må jo være veldig bra å få vite hva typen din driver med bak din rygg? Og det er de som tar initiativet, så de har kun seg selv å takke. Oppfører man seg ordentlig går det stort sett bra...

thomas

21.04.2015 kl.14:38

Haha, er du sponset av hemmelig.com??

Virket som ett iscenesatt innlegg for og reklamere for siden deres.

" Hemmelig.com, som er en av norges mest besøkte sextreff sider. Der man i følge et par av mine kompiser får masse billige damer om man gidder å bruke litt tid der inne, altså nesten alle får seg noe."

21.04.2015 kl.14:52

Hvis den historien/ meldingsutvekslinga der faktisk er ekte så er det rimelig å drøyt å legge den ut på nett. Er vel egentlig straffbart?! Greit nok at det er teit å angripe deg men ei dame som nettopp har funnet ut at typen er utro for deretter bli hengt ut med navn og bilde på nett er neppe ved sine fulle fem. Hva om hu plustelig hopper foran toget eller familien finner henne dinglende fra et tau i taket. Er det like moro da? Er virkelig flere lesere på bloggen så viktig at det er greit å mobbe, heste og ødelegge folks liv?

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.14:55

ML: Takk :) Og ja, tommelopp for å oppføre seg skikkelig!! :D

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.14:56

thomas: Nei overhodet ikke, men jeg har et par kompsier som bruker den siden jevnlig og de har fortalt meg ganske mye rart. Det fascinerer meg! Jeg har skrevet om de ved flere anledninger!

Andreea

21.04.2015 kl.15:04

Synes det du gjør her er helt riktig, de fortjener ikke ha dame når de holder på sånn som de gjør. Stå på👌👋

jane

21.04.2015 kl.15:57

Stå på, selv opplevd kjæreste så ikje kan oppføre seg å damer som ikke vil si ifra hva han jør , trenger mer kvinnfolk som deg som sier ifra !!:)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.16:24

jane: Ja det trengs :)

Caroline

21.04.2015 kl.16:25

Synes du drar den litt langt. Selvfølgelig, drittsekker som er utro fortjener å bli hengt ut, men tenk på damene? De fortjener selvfølgelig å vite det, men du kan si det direkte til de, istedenfor å poste det ut på en blogg. Da må du eventuelt fjerne fornavn og alt, så det ikke kan spores tilbake. Om kjæresten din var utro, ville du fått vite det ved å lese en blogg på nettet? Synes det er dårlig gjort ovenfor for de stakkars jentene, det er ikke vits i at alle skal få vite at kjæresten dems har vært utro.

21.04.2015 kl.16:25

Henge ut mennesker og dere privatliv på den måten er høyst motbydelig! Hvis man leser mellom linjene i dette innlegget så skimter det helt tydelig at det er du som sliten med noe. Trenger du bekreftelser på at ja, opptatte menn titter på deg? Trenger du det sååååå sårt at du velger å legge ut bilder og tid og tekst på noe ingen andre enn dere tre har noe med? Trist innlegg...

Jan

21.04.2015 kl.16:38

men for faen, det du driver med her var jo ingen dum ide! Burde fantes noe verktøy(maybe det gjør det, hva vet jeg) for å outte sånne mennesker på stor skala! Hvorvidt moralsk riktig det er får en gjøre seg sin egen mening om, men om flere hadde gjort som deg kunne vi kanskje fått slutt på utroskaps tendenser på nett! Keep it up!

idiot

21.04.2015 kl.17:09

Jeg er helt enig med en ting i det dama til han karn sier. Hva faen er vitsen med at du trenger å skrive om det på bloggen din å henge han ut? Uansett hvor dust han/henne er? Det er lavmål. Du er ute etter enda mer oppmerksomhet, å det er viktig for deg å vise de andre som leser bloggen din at du er attraktiv. Plis, skittene lille frøken. Du er sikkert ikke en dritt bedre når det kommer et stykke. ;)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.17:16

idiot: Hei Idiot! Jeg gir blanke i hvorvidt folk syns jeg er attraktiv eller ikke, jeg har verdens beste kjæreste ;)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.17:16

Jan: Ja en god ide Jan, absolutt!

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.17:17

Anonym: Leserene mine syns det er hysterisk morsomt, det syns jeg også! Så får du mene det du mener, det blåser jeg i!

Christoffer

21.04.2015 kl.17:36

Altfor bra. Velfortjent! ;)

Vebjørn

21.04.2015 kl.18:01

Jeg har faktisk aldri lest noe så morsomt, som det her på en blogg noen gang. (Ikke at jeg leser mange blogger.)

Dagen min ble faktisk litt bedre etter den latterkrampen, takk! :D

Alex

21.04.2015 kl.18:21

Hadde aldri gjort noe sånnt ovenhvor fruen.

Men hva syns du om menn som ser på porno da?

Og hva med menn som følger pene damer på instagram?

Lov å se men ikke røre, eller er dette også fyfy?

Kristina

21.04.2015 kl.18:37

Jeg har ikke lagt det ut på blogg bloggen, men bare tatt screenshot av samtaler og sendt til damene til de aktuelle mannfolkene..

Tilde

21.04.2015 kl.18:38

Driiiiiiiiitkult :)

Ida Marie

21.04.2015 kl.18:49

Snakk om dusteoppførsel.. Du vet vel ingenting om hvordan det står til hjemme hos disse mennene? Kanskje de har åpne forhold? Forøvrig går jo dette potensielt ut over barna til disse menneskene. Tror du det er kult for en 11 åring å bli konfrontert med "outingen" din fra mobbere (som deg) i skolegården?

Nei fy faen. Mulig det er dårlige mennesker du henger ut her, men du går dem en høy gang.

Dirty

21.04.2015 kl.19:38

Blogg er visst i vinden om dagen, alle skal mene noe om noe. Vi har en betydning, vi utgjør forskjell. Så ble det slik at nyskjerrigheten overvant fornuften, her er jeg og leser mitt første innlegg. Utvilsomt ble det skivebom i form av valg, verste med det er at jeg faktisk velger å mene noe, samtidig engasjere meg i noe så banalt som dette innlegget, det skal du ha for, din evne til å provesere. Hva var det som trakk ? Kropp og attraksjon, ære være ærlighet eller hva..

Men når det er sagt synes jeg fremfor alt at du kunne holdt deg for god til å dele den enes idioti og den andres fortvilelse, fornektelse og forsvar. Om ikke dette er mobbing er det lite som er, usmakelig. ikke det at du bryr deg som du har så sterkt ytret ovenfor. Du skor deg på andres ulykke ved å utnytte deg av denne hendelsen til din fordel og for hva? Oppmerksomhet ? Du føler ikke at du møter deg selv i døren ift å fremlegge deg selv som enten mangelfull på selvinnsikt, empatiløs, kynisk og eller et nettroll. Det har ikke noe for seg å trekke frem flere beskrivende karakterbrister, du har sikkert en forklaring med dine 160 i IQ og master fra HIST og jeg er sikkert bare lettere tilbakestående dersom du mener å mene noe... Tror dette kalles for overfladisk mobbing, men jeg kan leve med det ettersom jeg ikke hengte deg ut på et personlig stadie...

Tudelu...

ikkeung

21.04.2015 kl.19:51

Jeg hygget meg med min blogg i ro og fred og skrev om mine ting. Jeg ble i sist uke kontaktet av barnevernet og meldt for omsorgsvikt pga bloggen. En mor som har fulgt meg med argusøyne , jeg kjenner henne ikke, men hun er mor til ei venninde av datteren min. Jeg måtte love barnevernet å legge ned bloggen. Jeg blir så overassket over hva folk legger og leser utav en blogg.

Lykke til videre :)

Rudi Rbs

21.04.2015 kl.20:16

Hadde jeg vert deg så hadde jeg gitt blanke i alt det negative som blir sagt her 😉

Å det vet jeg du gjør ☺

Stå på !

Mange som digger bloggen din 😊

Jeg er stolt av deg og alt det du får til baby 😘

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.21:03

Christoffer: Ja ikke sant :D

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.21:04

Vebjørn: Så fantastisk bra :) Hyggeloig å kunne få folk til å le! :)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.21:08

Alex: Hei morsomme spørsmål :)

Porno er helt ok det, det finnes enkelte som har et unormalt forhold til det som kanskje likner mer på avhengighet. Da blir det bare creepy, men sånn ellers syns jeg gutta må få gjøre hva de vil. Jenter ser på porno de også!

Hva med jenter som følger pene menn på Instagram? ;) Er man trygg på partneren sin skal ikke dette ha betydning i det store og hele. Jeg bryr meg ikke en døyt om typen min følger pene damer med 1- 10000000000 followers på insta. Jeg vet hvor jeg har min kjære og det er stor forskjell på å titte på bilder og det å faktisk ha kontakt med disse menneskene.

Om man skal nekte sin partner å se på andre pene mennesker må de slutte å se på filmer, tv-serier etc også. Ja man må nekte de å gå ut. Ha ha.. Det blir for dumt!

Var det godt nok svar? ;)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.21:08

Kristina: Ok ok :)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.21:08

Tilde: Takk :D

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.21:09

Ida Marie: Ok, ha en fin kveld videre ;)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.21:11

Dirty: Provokasjon kan være gøy det, dette har skapt debatt. Og har gledet mange i dag :)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.21:12

ikkeung: Jaha? Det er ganske drøyt gjort, snakk om idioti. Hun dama var sikkert sykt missunnelig på deg for ett eller annet. Tørl vedde på at hun ser ut som en burugle ;)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.21:15

Rudi Rbs: Så hyggelig at du tar deg tid til å kommentere i bloggen :) Nå ble jeg veldig glad <3

Ja du kjenner meg, kunne ikke brydd meg mindre.

Jeg vet at det er mange som digger den, og ike minst dette innlegget. Det har vært ekstremt MANGE positive tilbakemeldinger både fra jenter og gutter.

Takk igjen! :* <3

Jegmåttesynketildittnivå

21.04.2015 kl.21:36

Du kan ikke ha mye IQ du. Hadde du vært fin så hadde det vært noe annet. Men du ser seriøst ut som en gammel liten dverg.

Thomas Michael

21.04.2015 kl.21:46

Dette appellerte til min se&hør personlighet...morro😄😄😄🙈😁:)

Ida

21.04.2015 kl.21:52

Syns det er fantastisk at du henger dem ut jeg ! I Norge har vi ytringsfrihet som nordmenn er så opptatt av. Keep it up! For mange svake damer og ekle menn der ute som bør bli hengt ut. Utroskap bør ikke være akseptabelt .. Hadde jeg opplevd noe lignende hadde jeg gått fra typen på flekken! Enda vi barn :)

Anette Müller

21.04.2015 kl.22:03

Sladring - på en GOD måte 😉👍

Madelen

21.04.2015 kl.22:23

Haha, du er så rå, og du har så rett! Makan til fjols , bra de får svi. Enda mer leit at kvinnfolkene er enda mer fjols som ikke går fra disse personene etter noe slikt. Fortsett med slike innlegg, liker det!!!:-D

Mann 29

21.04.2015 kl.22:29

Uff.. Er faktisk litt trist å se att du nytter tiden din på å gjør andre sin dag veldig dårlig for å tjene penger , eventuelt få flere lesere. Hva om du helder bruker dine evner til å finne frem posetive ting i mennesker? :-) Du har ressursene til det.

truth

21.04.2015 kl.22:43

Hehe du er uten tvil slutty som fy. MEN du har ett godt poeng,virkelig utroskap skulle hatt dødstraff. Jeg er også enig med deg om at man burde kunne holde seg unna slutts som deg når man er i forhold. Er jo ren logikk og burde ikke engang være ett diskusjonstema.crazy workd huh

Synthia

21.04.2015 kl.22:44

Disse mennene fortjener det så sykt. Haha! Artig!! Fortsett med det :D

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.22:52

Jegmåttesynketildittnivå: Tusen takk ;) Ha en fin kveld!

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.22:52

Thomas Michael: I know, er det ikke festlig?

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.22:54

Ida: Takk :) Utro damer bør også outes!

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.22:54

Anette Müller: Hi hi . Ja <3

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.22:55

Madelen: Takk :P He he... I sure will, dette var en suksess!

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.22:55

Mann 29: Det er slike ting folk vil lese om, dessverre om man kan si det silk!

MW

21.04.2015 kl.22:56

Haha fantastisk!

Hvis folk på død og liv skal være utro, så får man i det minste være mann nok til å stå for det når man blir tatt. Tatt blir man før eller siden uansett, one way or the other :P

Dog får jeg en litt flau smak i munn når jeg ser hvordan noen prima eksemplarer av mitt kjønn fronter sin interesse. Herregud da, har dere så liten fantasi som "jeg har noe annet stort også, hint hint" Slå opp banal, eller amøbe i ordboka å se om dere finner noen likheter med dere selv.

Stå på Berit, er innom bloggen i ny og ne. Ser frem til flere gode innlegg i fremtiden :)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.22:57

truth: Ok ;)

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.22:57

Synthia: I know and of course I will :) Takk! <3

nevergiveupbyb

21.04.2015 kl.22:59

MW: Ha ha.. Ja de burde det!

Godt de fleste mannfolk ikke er slik som de jeg presenterer :)

Tusen tusen takk :) Det vil helt klart komme flere!

MW

21.04.2015 kl.23:12

Ikke bare innlegg om ubrukelige menn håper jeg.

Synes det er inspirerende å lese om reisen du har tatt fra utrent til godt trent.

Kosthold, tilskudd og trening. Bra stuff!

Andre

21.04.2015 kl.23:36

HELT FANTASTISK det du gjør! og hvor tilbakestående går det ann å være med å prøve å legge skylda på DEG for at mannen hennes driver å horer rundt på nett! så trist å se sånne dumme damer så ikke klarer å se realiteten eller som IKKE vil se den! Bare heng ut alle de idiot gutta, de fortjener den oppmerksomheten de ber jo om den uansett!

Maria

21.04.2015 kl.23:41

Synes mennene fortjener det og synes også at de stakkars kvinnene som er sammen med dem bør få vite hvordan mennene deres holder på. Men du kunne vel blur'a bildene også synes jeg. Du dummer ikke bare ut mennene, men også de eventuelle kjærestene, konene, barna og familiene til idiotene.

Jeg hadde forlatt drittsekken jævlig fort, men hadde følt meg jævlig dum hvis alle kunne lese om hvor mye finere han synes du er.

Samtidig så er det enkelte kvalmsekker som det bare føles godt å henge ut også.

Har selv en eks som drev på sånn med mine "venninner". Skulle veldig gjerne likt å henge ut ham, men det går jo utover familien hans som på ingen måte fortjener det!

Har litt blanda følelser over dette innlegget jeg :p

Trofast36

22.04.2015 kl.00:06

ufint!

annette

22.04.2015 kl.00:15

Du er fantastisk- beste jeg har lest på lenge. Møkkafolk fortjener å bli hengt ut. Helt rått!

Vlora

22.04.2015 kl.00:49

Omg😲😲😲😲😲😲😲😲😲 så dødsrått ... Heng dem ut ... Dem fortjener det, j******a griser .. Og damer som er så dumme å setter skylda på deg vellll??? Dem må jo ha non å skylde på for at grisene dems er skitne

kristin

22.04.2015 kl.00:57

(y) Jeg kunne faktisk ha avslørt en del menn på samme måten hvis jeg ønsker. Ønsker ikke det men syns det er helt topp og greit at andre gjør det. Som du sier; "mange menn klarer helt fint å ødelegge SELV!" :)

22.04.2015 kl.01:38

synes faktisk du burde ha droppet/bør droppe å legge ut profilbildene du burde hviske ut de også ikke bare etternavnet

Ole

22.04.2015 kl.01:46

"Outet". LAME

kim

22.04.2015 kl.01:48

ingen unskyldning for det han gjorde, men det er det heller ikke for det du gjør! håper du straffes for dette. man skal vere bra syk i hodet for å gjøre noe sånt, voks opp😊

22.04.2015 kl.01:53

Piss! laterlig av begge parter

22.04.2015 kl.05:00

De jeg synes synd på er kvinnene til disse mennene. De må føle seg utrolig dumme, og blir i tillegg uskyldige ofre. Alle som kjenner igjen disse mennene vet jo også hvem kjærestens deres er... Det er småtrist. Vet at jeg hadde blitt lei meg og alle i omgangskretsen min viste at han var utro og hvor "dum" jeg var :/

Christel

22.04.2015 kl.06:16

Ha, ha... Fantastisk :) You made my day ;) Som singel fikk jeg også masse slike 'snodige' tilbud fra både fremmede og 'kompiser' som ville ha seg en elskerinne...Og jeg er ikke pen engang, ser helt vanlig ut og er litt tykk. Skulle ønske jeg dengang hadde vært like tøff som deg og sladra til damene deres. Dersom mannen jeg nå er gift ble ferska så ville jeg visst det. Værste må no være å være siste som vet at mannen er en tulling??

matthieu

22.04.2015 kl.07:15

Ytringsfrihet har du rett til, men når man velger å ytre meningene sine, for eksempel via en blogg i ditt tilfelle, må man også tenke over ansvaret som følger med. For i loven står det at det også følger ansvar og plikter med denne rettigheten; demokratiske spilleregler skal gjelde og hensynet til folks verdighet og integritet. Ærekrenkende tiltale eller omtale av andre er ikke det samme som ytringsfrihet desverre, det kalles mobbing.

Andreas

22.04.2015 kl.07:30

Gutter skriver bare sånn piss til jenter som ser eller oppfører seg som luddere .

Vi vet at luddere er enkle å knulle og vi gidder ikke å engang prøve å behandle dere med respekt eller bruke tid på dere .

Vi går rett på sak og og er ikke flaue for å skrive dumme slibrige kommentarer for blir vi avvist så vet vi at Oslo er fullt av andre luddere og vi kan prøve neste.

Jo mer stilig og vakker en jente er jo mer nervøse og usikre blir vi gutta og vi tør ikke å snakke med dem, jo mere tøs jenta er jo mindre respekt har man for dem å man tør å prøve seg og driter i om man blir avvist.

Så det at så mange gutter sender deg meldinger å prøver seg sier mer om deg enn guttene, sier litt om klesstilen , væremåten og ikke minst di ser på deg som en lettlurte ludder .

Jeg syntes synd på typen din som holder ut med deg , må si han er uheldig som må være kjæreste med deg og dele deg meg utallige andre menn .

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:34

Trofast36: Av meg eller av de?

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:34

MW: Tusen tusen takk :D

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:35

Andre: Hi hi.. Hun var vel sikkert litt fortvilet, men når hun er dum nok il å legge seg til den tonen hun hadde må hun nesten bare ta konsekvensene av det ;)

Og ja, de gutta fortjener det!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:36

Maria: Jupp, blandede følelser har jeg også.. Men jeg postet det allikevel :P

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:36

annette: Hi hi :) Takk <3

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:37

Vlora: Allltid greit å legge skylda på andre, mange som føler seg bedre ved å gjøre det!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:38

kristin: Nettopp, de klarer fint å ødelegge selv!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:38

Anonym: Det kan jeg se meg enig i, litt sent nå bare..

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:39

Ole: Ok :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:39

kim: Ok ;)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:39

Anonym: OK ;)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:41

Anonym: Ja ikke sant :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:42

Christel: Bra jeg gjorde dagen din ;) Ja det tenker jeg også, kanskje itt kjipt å lese om det i en blogg, men hun fikk da i det minste vite om det!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:42

matthieu: Ok :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.08:45

Andreas: Det er like moro hver gang jeg "treffer" på idioter som tror at vi lever i steinalderen enda, dere må ha det utrolig kjedelig i livene deres!

Mannen min behøver ikke å dele meg med noen, vi lever i et monogamt forhold og har det veldig veldig fint!

Ania

22.04.2015 kl.08:54

Tror dette er litt fake jeg ;-) Samme bilde på både face og hemmelig? Jaja samme for meg, er nok av sånne idioter der ute:-)

Charlie

22.04.2015 kl.09:02

Eksmannen min var slik. Heldigvis fant jeg ut av det, men skulle gjerne funnet ut av det lenge før! Jeg skammet meg i årevis over at han var utro/hadde sider på nett/sjekket opp andre, noe som er en sideeffekt av å bli behandlet som drit av den man elsker. I så måte skjønner jeg godt at noen kan reagere akutt med å bli sint på deg. Lettere det! Du gjør en flott jobb! Ærlighet varer lengst, og alle bør kunne ta gode og informerte valg om den man er sammen med. Slike menn fortjener det som kommer mot dem. Tross alt; de startet det. Så stå på! Skulle ønske jeg hadde hatt en deg til å advare meg tidligere, så hadde jeg kanskje sluppet hele giftemål/skillsmisse perioden, og brukt 20-årene mine med bedre menn(esker) :-)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.09:23

Charlie:Så kjipt at du måtte oppleve det, men bra du fant ut av det så du ikke kastet bort mer tid enn nødvendig!

ina

22.04.2015 kl.09:50

Kunne ønske alle damer tenke som deg om denne saken! Da hadde jeg følt meg tryggere på typen og tenkt at jeg ville få hørt det om han skrev slik til andre damer. Jeg stoler på han, men blir usikker til tider. Også er han italiensk og skriver på sitt språk med italienske venner. Så om det var noe upassende der hadde jeg ikke skjønt det uansett XP

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.10:01

ina: He he.. Ja alle burde gjøre sånt, både gutter og jenter :) Bruk google translate!

An

22.04.2015 kl.10:04

Hahaha, idioter må outes! Hun var vel mest sannsynlig så sur på seg selv for hennes egen naivitet, at hun måtte la det gå utover deg... keep it on! Har vært gjennom dette selv en gang, men var såpass "heldig" at jeg gikk inn på dem da det skjedde, så sparte meg selv for enhver tvil og frustrasjon da jeg forlot henne.

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.10:08

An: Takk :) Ja de må faktisk det!

Kjip at du måtte oppleve det, unner ingen det :/

Ha en fin dag :)

Julianne

22.04.2015 kl.10:17

Takk for at du gjør dette. Mannfolk tror de kan drive på som de vil, damene tror de kan legge skylden på hvem de vil, og personer som deg, blir dratt inn i et drama du ikke har bedt om. Stå på 😃😃😃

Peppa

22.04.2015 kl.11:05

Herregud, finnes å smange tullete og patetiske mannfolk at jeg blir flau over mitt eget kjønn

Catta

22.04.2015 kl.11:35

Jeg synes faktisk ikke du har noe med å legge ut sånn på bloggen din. Skjønner du er pissed og skjønner du sikkert går tom for gode bloggeideer, men dette er kvalmt. Det er ikke din oppgave å straffe disse folka, og hevn er generelt en dårlig ide

Kristin

22.04.2015 kl.11:36

Folk takler ikke å bli avslørt og skylder på alle andre. Hva vi gjør for å såre hverandre...

Kenneth

22.04.2015 kl.11:42

Veldig bra!

Det er jo litt synd på damene til de mennene, som blir ydmykt selv for å ha vært sammen med en sånn fyr i utgangspunktet. Men uten deg er det ikke sikkert de hadde fått vite om det, som ville vært enda verre. De som holder på sånn når de har kjæreste/kone fortjener ikke å slippe unna med det.

PS: Dette er første innlegget av deg jeg leser, men det er veldig interessant og bra skrevet, så det blir nokk ikke siste :)

Ida

22.04.2015 kl.12:20

Gode gud!! De er vel så lei seg at de ikke VIL tro på det. Men det er jo ikke din feil! fin blogg :)

hansgruber

22.04.2015 kl.12:30

Dæven så artig at folk e så jækli blind selv om man dytte bilde/video bevis i trynet dæmmers

"Denial can be an ugly thing" høhø

Fortsett med bloggen din berit du har sykt mange bra/ morsomme innlegg og poeng.

Tre ganger hurra for jenta som skriver bra :)

Randi Hettervik Flesjå

22.04.2015 kl.12:40

TAKK ! Dette gjorde dagen min ;) En anderleders blogg, men.... ;)

Lisbeth

22.04.2015 kl.12:45

Fortsett å poste. Noen burde få en oppvekker, så de slipper å leve i god tro om at samboeren deres er til å stole på.

Hva med barna?

22.04.2015 kl.13:00

Er ikke enig i at offentlig outing er greit. Kontakt mer enn gjerne partner/kone/samboer, men ved å legge det ut til alles påsyn, kan det faktisk få svært uønskede konsekvenser. Hva med barna til disse? Klassekamerater til barne som kan se det? Syns du må tenke litt lenger her. Det kan få uante konsekvenser om barn av den som outes leser dette. Du må gjerne legge sylden på det "svinet", men det er DU som legger det ut. Skaff deg litt integritet, dropp å legge slike ting ut her, evt. anonymoser vesentlig mer. Barna er uskyldige parter i dette, men kan ende opp med å lide fryktelig. Ikke straff barna fordi faren deres er en idiot!

u go girl

22.04.2015 kl.13:11

kan ikke forklare hvor lættis! dette er! Så utrolig bra at du outer alle de drittsekkene, og de damene som ikke takker deg for det sliter jo tydeligvis med dårlig selvtillit og sunn fornuft.

Hvis alle jenter hadde gjort det hadde det ikke vært så mange muligheter for disse runkegubbene :')

Tom Erik

22.04.2015 kl.13:53

Jeg har kompiser som er i alle livssituasjoner. De fleste av dem har kjæreste eller kone som ser på dem som de mest ærlige og trofaste i verden. De snakker om at det finnes så mange idioter , men at akkurat deres mann er til å stole på. Både menn og damer er sikker uenig med meg nå, meen hadde dere vært i mennenes hode, hadde det blitt samme drama det blir når noen blir fersket på nettet. Heldigvis for dere, klarer 70 prosent av menn som er utro å holde dette skjult.

U go girl..

22.04.2015 kl.14:15

Hahah alle er utro her i landet..sykt men sant! Har sett og hørt flere menn som er i forhold skrive til venninnene mine og til flere andre jenter. De er overalt på nettet for å skaffe seg knull, pluss går de ut på byen med kompiser og leter etter en ligg mens dama er hjemme og tror typen er med kompisene sine. Haha.. Gutter er noe svin!! Det eneste de tenker på er å tømme seg rundt.. Ingenting er din skyld når typen dems er utro mot damene.. Da er det mannen sin skyld! Fucka folk overalt her i landet desverre... Sex sex sex eneste folk tenker på!

Sandra

22.04.2015 kl.14:17

Jeg er HElT enig i det du skriver, er så vanlig at damen til han som er utro/prøver og være utro, blir sur på den personen han snakker med.

Du gjør ingenting for og få alle til og prøve seg, er jo åpenbart mannen det er noe gale med! Dessverre så er det ikke så mange damer som forstår dette og velger og bli sur på feil person.

Stå på! Elsker bloggen din! :)

AN

22.04.2015 kl.14:23

Bør kanskje vurdere å sladde bildene også? Du vet aldri hva slags forhold disse folkene har og hva som har skjedd med dem seg imellom. Litt drøyt å henge de ut slik at de kan bli gjenkjent etter min mening.

peter

22.04.2015 kl.16:05

Kult. Assholes will be assholes, og det er bra at du gjør folk oppmerksomme på det.

Trafikk til bloggen din skaper det også, noe som er bra for business - jeg bare undres en ting.. Når en legger ut slikt vil man fra et psykologisk perspektiv "sprekke ballongen" til de involverte. Dette kan være ekstremt hardt å ta inn over seg.

Jeg er i utgangspunktet helt enig i at utroskap skal avsløres, jeg undres riktignok bare om måten det blir gjort på her kan gjøre mer skade enn nytte.. Ikke at du skal behøve å forholde deg til det selvsagt, du driver jo business og det er de som kontakter deg. Sånn sett er det jo helt fair..

Likevel, etter å ha lest hele innlegget, sitter jeg igjen med inntrykket "faen stakkars jente..som fikk virkeligheten sin knust gjennom en offentlig blogg". Inntrykket jeg skulle ønske at jeg satt igjen med var "hah jævla drittsekk nå fikk du som fortjent"...

Uansett, jeg liker å filosofere og det er generelt god stemning å lese bloggen din...never give up ;)

Osho

22.04.2015 kl.16:48

Se på dere....dere er patetiske, kåte, egoistiske, ignorante idioter som behandler hverandre som dritt, som søppel, som fiender...Absolutt hver og en av dere er kun ute etter egen interesse, ute etter å fremme dere selv og bli best likt, om det så betyr å såre andre og å sparke andre som allerede ligger nede. Det er ikke til å tvile på at du ELSKER all den oppmerksomheten du får Berit, til og med av slibrige gutter, slike mennesker som elsker oppmerksom men som viser at de liksom ikke liker det har hatt og har mangel på genuin kjærlighet og aksept. Du har muligens høy selvtillit, men som den åpne boka du er, så garanterer jeg at du har ingen selvinnsikt. Du tenker jeg er 33 år og er en godt voksen person, men du lever egentlig bare i en liten boble hvor hjernen din spiller triks og skaper illusjoner for deg hvert øyeblikk, du har null anelse om hvem du egentlig er annet hva du har lært på skolen, i media og ellers fra miljøet rundt deg. Du lever fra det programmerte sinnet og du har glemt hjertet og sjelen totalt.

Er du klar over at tiden flyr og at du en dag vil ligge på en seng gammel og skrukkete klar for å forlate denne verden? Hva skjedde med mine glans dager vil du tenke da, hvorfor var jeg så kjip mot andre? Hvorfor trodde jeg at å ha en deilig utseende og være eplekjekk mot andre ville gjøre meg til et super menneske? Selvtilliten du har er basert på andres meninger og tanker og slik vil det alltid være. Kjærlighet er intelligens, og du har null kjærighet for dine medmennesker, det er tydelig. Du har dermed den laveste intelligensen! Ja du bryr deg ikke om ting jeg sier og jeg kan tenke hva jeg vil og bla bla bla, men jeg snakker til deg som om du var en søster.

Du kan ikke være kul mot alle som er enig med deg og komme med unnskyldninger mot de som ikke er enige...Hvorfor fortjener en gutt å bli hengt ut fordi han prøver å hooke opp med en dame som ser bra ut? Hva gjorde han feil? Er det noe nytt i år 2015 at gutter er litt masete og gjerne skriver dustete kommentarer? Hva er hensikten din Berit? Hvor vil du hen i livet? Hva er målet ditt? Ønsker du oppmerksomhet? Trenger du aksept? Er du klar over at vi mennesker bor på en planet der vi ikke har blitt lært noe som helst om vår sannhet og at vi er på egenhånd og dermed skapes det mennesker som ikke helt har sosiale antenner? Er det dem sin feil? Om du har en hjerne som du ikke vet hvordan du skal bruke, og du bruker den til andre formål enn det som var ment uten at noen forteller deg at det du gjør er feil, er det din feil da? Skyld på TV, Skyld på media, heng ut reklamer, vær sint på systemet som har oppdratt slike mennesker! Er du Gud siden du fastslår at gutter som gjør det og det, fortjener å bli hengt ut..er du klar over at det kun er en illusjon skapt i ditt eget hodet. Hvordan vet du faktisk at gutter som skriver slibrige kommentarer faktisk fortjener å bli hengt ut, hvordan kan du bevise det?...er du klar over hvilken psykisk skade det kan gjøre på gutten?

Jeg vet at du vil få igjen akkurat slik du leverer. Universet er der ute og er ekte, bare det er et bevis på en organisert intelligent kraft som skaper balansen vi trenger. Alt vi tenker på skapes, "where attention goes, energy flows", Jeg håper du en dag forstår hvor feil det er av deg å henge ut mennesker, uansett grunn. Det er så teit at du bruker "mennesker liker å lese sånt" som argument...Det beviser bare at du er en oppmerksomhets freak og at du trenger godkjennelse, så du gjør hva som helst for å få det...med det sagt, så synes jeg det var spennende å lese gjennom bloggen din :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:13

Julianne: Hi hi.. Tusen takk!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:13

Peppa: Godt de fleste av dere er som deg! ;)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:15

Catta: Takk for at du deler meningen din!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:15

Kristin: I know!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:17

Kenneth: Ja selvsagt er det synd på de, men hun tok jo kontakt med meg og viste tendenser til å være ganske ufin så da bør hun i grunn regne med at det ble lagt ut!

Takk for det, hyggelilg med nye lesere :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:17

Ida: Ja antakelig, tusen takk! ;)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:18

hansgruber: Ja er det ikke fantastisk hvordan de lever i fornektelse?

Tusen tusen takk :)

Ha en fin dag videre!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:19

Lisbeth: Jeg kommer til å gjøre det! Og ja, jeg er enig! :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:20

Randi Hettervik Flesjå: Tusen tusen takk :) Bedre å være litt annerledes enn en som gjør som alle andre :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:20

Hva med barna?: Ok, da er vi uenig! :)

Osho

22.04.2015 kl.17:21

Jeg beklager Berit, men jeg skrev den første kommentaren før jeg leste gjennom de andre blogg sidene om slibrige tilnærmelser etc....Jeg forstår nå hvorfor du henger ut noen av dem!!! Det er ikke riktig, men jeg kan forstå deg....Det er sjukt mange rare tilnærminger, OMG......Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si. Først ble jeg irritert over at du var så kald mot noen av dem og at du på en måte så ned på noen av dem, men etter å ha lest litt fikk jeg lyst til å riste i filler noen av de mannfolka...Gutt eller jente spiller ingen rolle :( Intelligente, emosjonelle, barmhjertige mennesker skal ikke oppføre seg sån i "et avansert og moderne samfunn" i det 21.århundre...Jeg leser aldri blogger..men dette var lærerikt : )

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:21

u go girl: He he he. . Takk!

"Runkegubber", ler meg i hjæl!!!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:22

Tom Erik: Ok

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:23

U go girl..: Jenter kan være ganske duste de også, ikke bare menn! :D

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:23

Sandra: Tusen tusen takk! :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:24

AN: Burde nok gjort det, litt sent nå dessverre...! :/

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:27

peter: Det kan det nok, men jeg mener at når hun kontakter meg på den måten bør hun nesten forvente at jeg kan finne på et sikt stunt siden det var det første som i utgangspunktet fikk henne til å kontakte meg.

Joda, det er synd på henne. Jeg syns det jeg også, men man kan ikke ta hensyn til alle hele tiden! Har skrevet om det tidligere, har du fått med deg den posten? :)

Tusen takk for at du følger meg! :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.17:29

Osho: Det går fint, tusen takk for at du tok deg tid til å lese de andre!

:)

Osho

22.04.2015 kl.17:34

Jeg synes du kunne godkjent og publisert den aller første kommentaren jeg skrev der jeg kritiserte deg litt...fremfor å kun publisere den andre kommentaren der jeg beklaget for min kritikk til en viss grad :) Den første kommentaren var jo ikke kun rettet mot deg, men mot alle i samfunnet...Men det er din blogg...

Tanja Stephanie

22.04.2015 kl.17:42

Er ingen fan av uroskap. Men å gjøre dette offentlig for parenes venner, familie og evt. barn synes jeg er forkastelig. Jeg er meget sjokkert. Viser bare mangel på inspirasjon til blogginnlegg tror nå jeg. Dette var trist å lese. 😕

skarheim

22.04.2015 kl.17:49

Hahahahaha, KJEMPE FANATSTISK :D:D:D

Ak

22.04.2015 kl.18:41

Wow, du nærmer deg 35 år, og oppfører deg som en sjalu 13-åring. Blir flau på dine vegne. Selvfølgelig er utroskap stygt, og den andre parten fortjener å få vite det. Men måten du gjør dette på er forkastelig. Du henger ut folk på en måte jeg ikke er helt sikker på om er lovlig, en blogg er tross alt åpen for alle. Og du slenger ut navn og bilde. Nesten så jeg håper du blir anmeldt for ærekrenkelse.

Jeg er 100% imot utroskap. Men det får være måte på! Voks opp kvinne, dette er ikke rett måte å oppføre seg for en på din alder!

Hanne

22.04.2015 kl.19:42

Hahahahaaaaaaa jeg ler så jeg nesten spyr! Keep up the good work! Dette var god underholdning👍😂😂😂

Koko

22.04.2015 kl.19:44

Du er en tøs.

22.04.2015 kl.20:17

Vet, de er drittsekker og alt det der, men det er ganske barnslig av deg å henge de ut på nettet.... du kunne tatt det med de folkene det gjelder.. og i tillegg legge ut hva hun dama sier og kalle hun dum er jo enda verre???????? du kunne tatt the high road du er jo en mor for christ sakes du lærer barna dine å mobbe andre

Elisabeth

22.04.2015 kl.20:21

Digger det og digger deg. Er nok sikkert mange som opplever de samme ekle mennene som du gjør, bare du faktisk har selvrespekt og respekt for andre mennesker nok til å stå opp for de som fortjener det! Ufattelig at noen av kjærestene kan tro at det er din feil at de er sammen med idioter som tydeligvis ikke ''har nok''. Du gjør ikke annet enn å være ærlig! Stå på. Og fortsett å drit i idiotene som skylder på deg. Kjærestene til utro griser fortjener sannheten.

Secret Diamond Fashion

22.04.2015 kl.22:12

Så utrolig vakker du var da! Hengte meg helt opp i det første bildet titt.. Nydelig!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:22

Osho: Hei, jeg har vært på jobb så har ikke hatt tid til å lese gjennom den siden den var så lang, skal lese den nå! :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:26

Osho: Hei, nå har jeg lest den. Og du har noen gode poeng til tross for at du unnskyldte deg. Jeg mener fortsatt at en del av de fortjener å bli hengt ut på grunnlag av at de oppfører seg som idioter, og det er du jo enig med meg i nå :)

Ha en fin kveld!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:27

Tanja Stephanie: Ok, godt vi mennesker er forskjellige :)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:29

skarheim: I know :D

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:33

Ak: Du kan sende en melding til typen min å spørre om han har opplevd meg som sjalu noen gang ;) Jeg forstår at noen er uenig i måten dette har blitt gjort på, men de fleste som kommenterer her syns dette er rasende festlig, inklusive meg selv!

ha en fin kveld!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:34

Hanne: Tusen tusen takk! :D

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:35

Koko: Jeg digger å være tøsete sammen med kjæresten min!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:43

Anonym: Jeg valgte å gjøre det på denne måten for å gi andre den samme underholdningen jeg fikk da det stod på som verst! Du kan tro vi har hatt det festlig her på kveldene da vi har gått gjennom disse samtalene!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:53

Elisabeth: Tusen takk :) Er en god del som er enige med meg og en god del som ikke er det. Ha en fin kveld videre!

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:53

Secret Diamond Fashion: Tusen takk for det :) Ha en fin kveld!

Geir Eriksen

22.04.2015 kl.22:54

Detta er første gangen jeg leser mer enn to linjer på en blogg,men her leste jeg alt som står over her og d blir neppe siste gangen jeg kikker innom.

Fortsett sånn,du skriver/opptrer både saklig,frekt og rettferdig,kort sagt; du er helt rå!,digger folk folk som tør å stå for d de mener,keep it coming :-)

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.22:57

Geir Eriksen: Takk, du beskriver meg veldig bra! Jeg liker å være sånn, noen tåler det mens andre takler det dårlig. Jeg kommer til å fortsette samme hva ;) Ha en fin kveld!

Tone

22.04.2015 kl.23:49

Hurra for deg!

Vil gjerne se flere slike innlegg :D

morsom lesning, stå på! en del mannfolk er noen jævla svin og helt klart fortjener å outes.

nevergiveupbyb

22.04.2015 kl.23:55

Tone: Tusen takk :)

23.04.2015 kl.00:06

jeg komme meg ikke innpå hun som syns utroskap , er det så drøyt det hun snakke om og viser av bilder at det ende med at siden bare klikker?

Karoline

23.04.2015 kl.00:59

Ok, du er desidert min favorittperson atm! Digger dette innlegget. :)

anonym

23.04.2015 kl.04:44

Tenker den det gjelder hadde satt pris på om du sladdet navnet på alle skjermbildene!!!

Monique

23.04.2015 kl.06:55

hahhaha må jo le litt når jeg leser hvor naive mange av disse damene er. Bevis på bevis og enda er det DIN feil?! Stå på! Leste bloggen for første gang i dag, og synes at alle damer fortjener å vite om typen holder på sånn! Og fortsett å oute "the cheatin' bastards".

👏🏻👏🏻👏🏻 tommel opp! :)

<3 Marielle

23.04.2015 kl.06:55

Jeg syns du er veldig tøff som legger ut alle disse samtalene og får gitt mannfolka akkurat den oppmerksomheten de fortjener, og ikke minst det ryktet de burde bli "kjent" for. However, jeg vet ikke om du gjør det fra før av, men før du legger ut screenshots burde du kontakte personen de er sammen med først. Eksen min var utro en gang og jeg fant det ut på en offentlig nettside, det var ufattelig ubehagelig. Spesielt om du finner det når du er på jobb/skole, hos en venn eller i ett annet land. Du har ingen sjangs til og forhøre deg med personen før bildene av alt det fæle de kan ha gjort/gjør dukker opp. Pluss at de dem er sammen med burde få vite det er jo en selvfølge, men om dem ikke kan få sannheten fra mannen sin, så burde dem ihvertfall få en privat melding fra deg før du legger det ut offentlig.

Ellers syns jeg det er latterlig og veldig fortjent at du outer dem en etter en. Det er så absolutt det de fortjener og enda bedre er det for dems neste kjæreste dersom de vet hvordan personen er FØR de går inn i ett forhold med den personen. Så masse creds til deg!

Mari

23.04.2015 kl.07:08

Haha, made my day Som startet veldig dårlig. Du har herved en ny følger! Digg at du gjør det her! 😄

Finnmarkingen

23.04.2015 kl.07:36

Hei! Artig innlegg, rart at damer blir så sinte på andre damer når mannen deres er en idiot! ;P Men, ville bare si, at jeg tror hun i N1nja-bloggen er ironisk. :) Hun skriver at hvis du bare kunne holdt de slibrige meldingene mannen skrev til deg for deg selv, kunne de fortsatt i et lykkelig og feilfritt forhold, og enda stolt på hverandre... Lukter sarkasme.. ;)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.08:50

Karoline: Ha ha.. Tusen takk! Har fått et par henvendelser fra andre, så mye mulig det kommer en oppfølger snart!

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.08:50

Anonym: Forsøk en annen nettleser! :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.08:51

anonym: Ja det kan sikkert hende ;)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.08:52

Monique: Ha ha.. I know, hva skjedde liksom? I will, har fått et par henvendelser fra andre så mye mulig det kommer en oppfølger! :P

Allan Christoffer Magnussen

23.04.2015 kl.08:54

Jeg fronter ikke utroskap å synes denne saken var trist.. At du skal "ødelegge" noe som sannsynligvis allerede er ødelagt er jo litt som å kaste bensin på bålet.. Jeg blir faktisk direkte kvalm av måten du henger ut og latteliggjør flere mennesker. At du har så forferdelig lite å gjøre at du sitter hjemme å henger de ut, er regel rett feigt. Ja, greit.. Så var han utro da, men hva faen har du med det å gjøre? Fordi han snakket til deg på facebook så kan du gå inn i andres liv å ødelegge ting som kanskje er på bedringens vei, eller noe de jobber mot. Empati å Sympati er noen av de viktigste egenskapene ett menneske kan besitte. Du har ingen verdens ting av noen av delene.. Å at du i tilegg sitter å "diskuterer" på facebook viser bare hvor moden du egentlig er. Du fikk likes å hit's da! Lykke til videre, du når langt! Not..

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.09:11

Marielle: Takk, jeg har ike spurt. Forstår at det kan være litt kjipt å få vite m det sånn, men man kan ikke ta hensyn til alle.. har skrevet om det her : http://nevergiveupbyberit.blogg.no/1428433750_hvorfor_m_vi_ta_hensy.html

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.09:11

Mari: He he.. Så fett å kunne bidra til å gjøre dagen din b edre! Tusen takk :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.09:12

Finnmarkingen: Jeg antar at hun tuller litt ja ;)

Monica

23.04.2015 kl.09:20

En type som har holdt på sånn har man prøvd, men det er ikke noe å samle på! Jeg var heldig og snubla over en pc som ikke var avleggs så der kom VIRKELIG alle fakta på bordet. Men å være så liten at man angriper budbringeren.. Nei nei nei.. TYPEN har vært en ASS, DET ER DA VEL FOR F... Han som er ansvarlig!!!

Mannen i gata

23.04.2015 kl.09:21

Yes ass! I love u Berit!! Ble medlem på Hemmelig.com etter å ha lest bloggen din i går og dro på middags date med den rypa i går ettermiddag. Har ikke sovet ett sekund i natt for å si det slik. Tnx hunny JEG ELSKER BLOGGEN DIN!

M & F

23.04.2015 kl.10:06

Digger måten du takler haten! keep up the good work

peace out fra Stekeli VGS

Celinus

23.04.2015 kl.10:21

Har lyst til å lage en blogg for å henge ut menn selv, jeg får så mange meldinger, for ikke å si BILDER, fra de som er i forhold! Jeg kommer aldri til å stole på noen igjen!

Lykkelig gift i to år

23.04.2015 kl.10:22

Herremin. At jenter kan være så dumme og blinde at de må skylde på deg fordi deres forhold er ødelagt? Helt på trynet! Stå på, og fortsett med disse innleggene. Du redder mange damer tror jeg fra å være sammen med sånne forferdelige folk.

Karoline Johannesen

23.04.2015 kl.10:23

Hadde mannen min skrevet noe til en kvinne på den måten hadde jeg satt pris på at kvinnen kom til meg fremfor at hun holdt det skjult. Hadde for all del ikke blitt sur på kvinnen så lenge hu ikke flørta tilbake og oppfordra han. Men selv da hadde jeg vært sur på mannen for han burde ha visst bedre.

Hilde

23.04.2015 kl.10:52

Synes det hadde holdt å "oute" disse gutta overfor deres koner/samboere, av den enkle grunn som flere har påpekt; det kan være barn inni bildet her, og da synes jeg føre-var-prinsippet bør brukes. Det er tross alt overfor kone/samboer opplysningene er mest relevant.

23.04.2015 kl.11:09

Wow, den eneste grunnen til at jeg kan tenke meg at noen er imot at du gjør dette, er fordi de er redd det en dag blir mannen/kjæresten deres. Jeg personlig mener de fortjener dette, og de jentene ja det er synd på dem men de fortjener å vite sannheten.

monja

23.04.2015 kl.11:20

Hahaah girlpower, dritbra :-D

Anynom

23.04.2015 kl.11:55

Må si det var underholdene så se de samtaleloggene, herregud så dumme de fyrene er da.

De burde ikke ha noe å si på at du outta de, når de oppfører seg slik. Men syns litt synd på konene deres, de har jo ikke gjort noe galt, de vil bare komme til bunns i det de har funnet ut, så syns ikke de fortjener å bli hengt ut på den måten. Greitnok at de ikkje trenger være frekk mot deg, for du har jo ikke gjort noe galt, men se det litt fra deres perspektiv, når det står mellom å tro på en du er gift med og har kjent i mange år, mot å tro på en ukjent kvinne de har sett via internett, så tror jeg de fleste hadde trodd på den personen de kjenner best. Måtte bare skrive dette, for syns synd i de konene :p

23.04.2015 kl.12:26

Hei Berit...jeg leste innlegget ditt om "utro" menn, også blir litt satt ut av den hykleriske oppførselen der...Hva tenker din type om at du legger ut "naken" bilder av deg selv? Du Gjør alt for og få respons av gutta, barer og ødelegge deres forhold. så jeg mener du er rett og slett hykleriskt...tragiske mennesker med tragiske hobbyer, ler den dagen din mann Gjør det samme mot deg. Før du skriver det selv så kommer jeg deg I forkjøpet...Ja jeg er tett, vanntette rett og slett...

Mvh: Ditt lille mareritt!!!

Karoline

23.04.2015 kl.12:56

Hei, synes det er fantastisk smart det du gjør. Ikke din feil at andre gifte eller gutter med kjærester tar kontakt med deg! Her synes jeg mange av jentene er minst like dumme.

Hadde min mann gjort noe slik, hadde det ikke vært noe tvil om hva jeg ville ha gjort. Og det går nok begge veier 👍

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.13:41

Anonym: Det er da for faen ikke Berit sin feil at de idiotiske mannfolka kontakter henne! For det første står hun oppført i forhold på Facebook, det burde være nok til at de holder seg unna. Eller det at de har dame bør være hovedgrunnen til at de burde holde seg for god til å kontakte Berit, eller andre jenter for den saks skyld.

Jeg syns hun et super hot og om hun legger ut bilder av deg selv i bloggen spiller det ingen rolle for meg. Hun er helt åpen om alt hun holder på med i bloggen og vi kommuniserer om alt.

Når det er sagt så viser du med hvordan du framstiller deg skriftlig at du er rimelig tett selv ??

Mvh Rudi, typen til Berit!

dino

23.04.2015 kl.13:41

Skulle ønske det motsatte der. Hadde folk funne det ut andre veien

Camilla

23.04.2015 kl.13:49

det beste er at du gir beskjed til kona, kjæresten!

Tenk om alle hadde gjort det da?! Da hadde kvinner tatt over verden 😊👏🏽

Anonym mann

23.04.2015 kl.14:03

Morsomt å lese til å begynne med, men så slår det meg at folk skriver mye rart. Terskelen fra å skrive noe til å faktisk gjøre noe er nok høyere enn du tror. Det er ikke sikkert mannen har som intensjon å faktisk være utro, men at han kanskje søker spenning ut over den ellers kjedelige hverdagen? Ord blir skjeldent til handling for mange. Noe å tenke på. Jeg ser humoren i hele greia, men hadde nok følt at du hadde vært et bedre menneske om du hadde gjort deg litt mer flid med sladdingen.... Husk at du har et visst ansvar som populær blogger. Ha en fin dag! :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:05

Mannen i gata: Ha ha ha.. Tusen takk :) Bra du fikk napp via hemmelig. har hørt om flere som har fått det, så det beviser at det faktisk stemmer :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:06

Monica: Kjipt du måtte oppleve det, og vi er enige ang. budbringeren! Hva faen liksom? :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:24

M & F: Tusen hjertelig takk! Haters gonna hate & potatoes gonna potate eller noe sånt! Haterne sliter som regel med forskjellige issues som gjør ta de må hate på andre for å føle seg bedre! :D

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:24

Celinus: Ha ha.. Do it, eller send meg en epos så poster jeg det for deg i neste innlegg!

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:24

Lykkelig gift i to år: Takk :) Jeg fortsetter jeg vet du! :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:27

Karoline Johannesen: Ser den :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:28

Hilde: Mye mulig, men jeg tok dette valget og står for det :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:29

Anonym: Ja evt så er de en utro jævel som er redd for å bli avslørt.. ha ha ha

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:29

monja: Weee :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:30

Selvsagt er det synd på konene deres. Jeg tok valget å skrive det, så jeg står for det :)

maria

23.04.2015 kl.15:31

Bra med sånne som sier i fra. Men synd og lage så jævla kvalme for å lage litt blest om seg selv i samma slengen... se på meg! As always. Det var jo i utgangspunktet en god gjerning først... 😊

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:33

Karoline: Det syns jeg også :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:35

Camilla: He he.. Mye mulig!

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:36

dino: Ok :)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:36

Anonym mann: Mye mulig, men er det greit å netsen gjøre noe da?

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.15:37

maria: He he.. Ja er det ikke greit å si i fra? Ble litt mer blest enn jeg hadde regnet med faktisk...

23.04.2015 kl.16:46

E fette seriøs me mæ, du heng jo ikke ut folk på den måten bare fordi di prøva sæ på

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.16:49

Anonym: Eh?

mythicalblogger

23.04.2015 kl.17:01

Fint innlegg! Syns det er riktig det du skriver. ;)

Les gjerne bloggen min.

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.17:03

mythicalblogger: Takk :)

Stina

23.04.2015 kl.17:43

Hva skjer grave etter oppmerksomhet på andres elendighet?? Burde ikke vi jenter holde sammen mot slike svin. Være greie mot hverandre. Flott du forteller henne om det, men kanskje du kunne vært litt mer medmenneskelig å holdt det mellom deg og henne, i stede for å poste henne på bloggen din og dele på Facebook . Hva skjer med oppmerksomhetbehovet ditt Berit ??! også på hennes bekostning? Kvalmende! tenk på stakkars jente som nettopp har fått ødelagt forholdet sitt, også skal du poste det offentlig???

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.17:47

Stina: Ja det er kjipt for henne. Jeg valgte å poste det og står for det. Selvsagt vil bloggere ha trafikk i bloggen sin. Trafikk = Profitt

Stina

23.04.2015 kl.18:08

Okey syns ikke du er så veldig mye smartere enn de mennene du henger ut. Men det er vel slik ting har blitt, alt er handler om popularitet og spesielt på sosiale medier, blogg etc. Profitt som du sier. Det går så langt ar en er nødt til å henge ut andre mennesker (uskyldige=kvinnene) for å selv føle seg selv bedre.

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.18:10

Stina: Vet du hva profitt betyr?

23.04.2015 kl.18:41

hahaha herregud jeg digger deg! håper dette ikke er sånn renekleveland opplegg, men at det faktisk er ekte. haha kan ikke beskrive hvor mye jeg ler av konene til mennene som skriver til deg!

23.04.2015 kl.19:42

Har du ikkje noe mer produktivt å holde på med? Bland deg utenom livene og forholdene til andre mennesker. Skjønner ikkje ka det er som er så underholdende med å henge ut folk på nett. Om det er så viktig for deg å få ordnet opp i andres forhold så ta det nå for guds skyld på privaten. Dette er flaut. Moralen til noken mennesker altså.

Jøde

23.04.2015 kl.21:15

Du er motbydelig

Linos

23.04.2015 kl.21:21

Hei,

Skal ikke være moralsk dømmende, men er vel i gråsonen på hva som er greit å legge ut på en åpen blogg? Forstår at du mener at utro drittsekker skal henges ut, og damene kvitte seg med disse, visa/versa. Syntes du selv at måten du gjør det på er greit? Selv blir jeg litt paff av å lese det du har skrevet, med å legge ut i all offentlighet bilder og private samtaler du har hatt med mennesker du ikke kjenner. For all del, er vel høye lesertall du er ute etter, det scorer du hvertfall!

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.21:41

Anonym: Tusen takk :) Ikke noe Kleveland her i gården!

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.21:42

Anonym: Skjønner du ikke? Ta deg en titt i kommentarfeltet her du! ;)

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.21:42

Jøde: Jepp!

nevergiveupbyb

23.04.2015 kl.21:43

Linos: Ja det syns jeg! Ja det stemmer, lesertall er bra ;)

Therese

24.04.2015 kl.01:08

Det er ikke mye moral eller regler for sosiale medier så det er helt greit det du gjør mener nå jeg. Har man behov for å sende deg slike meldinger så er man vel ikke lykkelig med sin partner uansett. Sannheten kan være brutal, men noen ganger er det like greit å få det frem. Ærlighet varer lengst, det tror jeg også alle er enige om.

24.04.2015 kl.08:58

Hva skal du si til leserne dine når du blir tvunget av politiet til å fjerne dette? :)

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.09:02

Anonym: Det er vel ikke så mye å si. Innlegget har uasett hatt sin peak når det kommer til lesertall, så det går helt fint om jeg må ta det bort ;)

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.09:03

missgraciani: He he.. Du har rett, det finnes ikke grenser.. Ja folk burde være enig i det. tenker at de som blir veldig sinte har noe å skjule selv...

BeatheBergen

24.04.2015 kl.09:36

Genialt! Folk som oppfører seg så dumt får tåle å ta støyten! Mange jenter ville ta det som et kompliment og ikke gjort noe mer fordi de liker oppmerksomheten. Liker at du får det frem i lyset. Og det er INGEN andre sin feil enn idiotene som er utro !!!

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.10:32

BeatheBergen: Takk for det :) God helg!

marthee_1994@hotmail.com

24.04.2015 kl.10:35

Menn som han fortjener det så til de grader... Synes det er greit at du gjør det du gjør, men synes kanskje ikke du skulle postet samtalen du hadde med kjæresten til mannen, ettersom hun er et offer her og vil selvfølgelig gjøre det hun kan for å avkrefte disse påstandene.

Ha en god dag videre :)

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.10:42

marthee_1994@hotmail.com: Jeg kan til dels se poenget ditt og trykket kanskje litt kjapt på avtrekkeren da jeg postet hennes logg. Men nå er det gjort og jeg står for det :)

PT Sanna 91

24.04.2015 kl.11:00

Uff jeg synes faktisk du oppfører deg som en 16 åring i dette inlegget, du skriver jo som en også. Så flaut å tenke på hvor gammel du egentlig er.

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.11:05

PT Sanna 91: Godt at noen kan bli flaue på mine vegne for jeg eier ikke skamvett :D

The Noble Savage

24.04.2015 kl.11:09

Hei. har ett par seriøse spørsmål. Håper du kan svare seriøst.

1. Har du tenkt over at dersom det er barn involvert, så kan disse rammes av dine handlinger? Selv om pappa er et "svin", er det veldig mulig at barna vil ha det bedre med en far i hus som skriver slibrige meldinger til kvinner på facebook, enn ingen far i det hele tatt. Vurderer du hits på bloggen din som viktigere enn barns forhold til sine foreldre?

2. Hva om disse kvinnene ikke ønsker å vite om hva mennene deres holder på med? Skal du da tvinge de til å høre om det? Videre, selv om de kanskje vil ha informasjonen når du vifter den foran nesen deres, hadde de kanskje hatt et bedre liv om du holdt deg borte. Hva om de ønsker å leve i et "fools paradise"?

3. Mennesker er primater med utallige feil. Vi tråkker alle i salaten. Er det din oppgave å vurdere hvem som skal få livene sine potensielt ødelagt pga noen ord på sosiale medier?

4. Jeg vil gjerne vite hvorfor du poster bilder og navn, særlig på "pårørende". Skal disse kvinnene også "outes"? Hvorfor?

Jeg kunne tenke meg å skrive noe om narsissisme og psykopatologi her, men jeg begrenser meg til å antyde det.

nyheterbarefordeg.blogspot.no

24.04.2015 kl.12:14

Et bra innlegg! God helg! : )

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.12:16

nyheterbarefordeg.blogspot.no: Tusen takk for det :)

frkolsen

24.04.2015 kl.12:27

Fantastisk 👍god helg

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.12:28

frkolsen: Hi hi... I know! Takk det samme! :)

Magnetpågiftemenn30

24.04.2015 kl.12:41

Utrolig bra! Vært borti masse av det samme, tror jeg også må begynne som deg 😂😂👍🏼

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.12:42

Magnetpågiftemenn30: Bare send meg info på epost så lager jeg en oppfølger. Har flere andre allerede :D

Stian

24.04.2015 kl.14:42

Hahahahahaha folk er så syke i hodet! Vi lever i Internett tiden, alt kan spores alt kan bevises. At folk gjør sånt som dette og tror de slipper unna er sykt! Respekter kvinner ikke tro at selvom de er stolte av seg selv eller åpne om ting, gjør de ikke "free for all" hahahaha lo meg i hjel når jeg så dette! Bra skrevet! Første bloggen jeg kommer til og stikke innom igjen ! #goodWORK

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.14:59

Stian: Tusen takk for det! Håper du får en fin helg :)

The Noble Savage

24.04.2015 kl.16:57

Har du planlagt å svare på spørsmålene jeg postet? Eller, iallefall prøvde å poste. Ser ut som du nekter å slippe gjennom fornuftige innvendinger mot det du holder på med.

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.22:18

The Noble Savage:

Sorry for sent svar, vært litt opptatt i dag så da sparer jeg de lange kommentarene til jeg har bedre tid :)

1. Jeg vurderte ikke barn da jeg valgte å legge ut denne bloggen. Om barn leser blogger bør foreldrene kanskje revurdere om det er ok.

2. Det bryr jeg meg ikke om, det er gubben deres sitt problem!

3. Jeg står for det jeg har gjort, ser fortsatt ikke noe galt i det! Jeg forstår ikke hvorfor folk skal forsvare disse folka her i hue og ræva? De oppførte seg som idioter og fortjente å bli outet!

4. Hun kontsktet meg, vel vitende om at jeg er blogger og vel vitende om at jeg har outet folk før. Hun er frekk og lite ydmyk så for å være ærlig syns jeg det var på sin plass. Hadde hun møtt meg med en litt ennen tone enn det der ville jeg nok muligens bare skrevet om henne..

Skriv i vei du, ikke noe problem ;)

Ha en fin kveld!

nevergiveupbyb

24.04.2015 kl.22:18

The Noble Savage: Jeg har svart, sorry for at jeg var treg :)

nevergiveupbyb

25.04.2015 kl.13:35

Ania: Det er ikke fake ;) Som du sier, nok av idioter der ute :)

nevergiveupbyb

25.04.2015 kl.13:36

Caroline: Kan så være, men da burde hun dama som kontaktet meg hatt en litt annen attitude :) God helg!

nevergiveupbyb

25.04.2015 kl.13:47

Anonym: Den er ekte. Det er et fåtall av dere som mener dette er drøyt, de fleste syns det er kult!

The Noble Savage

25.04.2015 kl.14:55

Du misforsto totalt spørsmål 1 og 2. Kunne tenke meg å få svar på det jeg faktisk spør om.

Takk.

nevergiveupbyb

25.04.2015 kl.16:30

The Noble Savage: Jeg missforstod de ikke, det var i grunn det jeg valgte å svare på de i første omgang. Men du ønsker mer utfyllende svar, skal forsøke.
Skriver svarene i CAPS LOCK så det er lettere å skille, finnes ingen funksjon slik at jeg kan understreke eller gjøre skriften fetere i kommentarfeltet dessverre.

1. Har du tenkt over at dersom det er barn involvert, så kan disse rammes av dine handlinger?
VAR IKKE MED I VURDERINGEN MIN DA JEG SKREV BLOGGEN, RETT OG SLETT FORDI JEG IKKE HAR TENKT PÅ AT BARN LESER BLOGGER. DE BURDE IKKE DET I ALLE FALL!

Selv om pappa er et "svin", er det veldig mulig at barna vil ha det bedre med en far i hus som skriver slibrige meldinger til kvinner på facebook, enn ingen far i det hele tatt.
MYE MULIG, MEN OM FORHOLDET MELLOM MOR OG FAR IKKE ER BRA ER DET VEL KANSKJE BEDRE AT DE BOR HVER FOR SEG?

Vurderer du hits på bloggen din som viktigere enn barns forhold til sine foreldre?
TANKEN HAR IKKE SLÅTT MEG.

2. Hva om disse kvinnene ikke ønsker å vite om hva mennene deres holder på med?
KJIPT Å LEVE I FORNEKTELSE...

Skal du da tvinge de til å høre om det?
JEG, OG DE FLESTE JEG HAR PRATET MED OM DETTE, VILLE LIKT Å FÅ VITE OM DET, SÅ JEG TOK VALGET BASERT PÅ DET.

Videre, selv om de kanskje vil ha informasjonen når du vifter den foran nesen deres, hadde de kanskje hatt et bedre liv om du holdt deg borte.
MYE MULIG...

Hva om de ønsker å leve i et "fools paradise"?
JA HVA SÅ? ER DET EGENTLIG MITT PROBLEM Å BESKYTTE DE? DET BURDE DA STRENGT TALT MANNEN DERES GJØRE :)

Kristin Krogstad Torgersen

25.04.2015 kl.23:53

Å herregud! Folk er så dumme! Må le haha! Jeg syns det er utrolig bra at du skriver det du skriver. Kvinner fortjener å vite hva for et svin dem er gift/sammen med. Om de så ikke tror på, så er ikke det din eller noens feil. Dessuten så mener jeg at når du får sånne meldinger, så er det ditt valg hva du vil gjøre videre med dem. :)

Forresten! Du er en stor inspirasjon! Jeg trener mye selv, men er langt ifra målet mitt. Du ser kjempe bra ut :) Skal følge bloggen din videre :D

nevergiveupbyb

26.04.2015 kl.00:05

Kristin Krogstad Torgersen: Hei, jeg vet. Utrolig dumme.. Og det er faktisk ikke mitt ansvar å tenke på alle rundt disse menneksene før jeg poster samtalene. Det burde de i første omgang tenkt på selv, før de i det store og hele valgte å skrive til meg.. :) he he

Tusen tusen takk :) Hyggelig at du vil følge meg videre!

Ha en fin kveld :)

Eirik

26.04.2015 kl.00:55

Konge!!

Har typen din tilsvarende blogg? Tror ikke damer er så mye bedre/smartere enn gutta.... Hadde vært kult å lese!

Stå på videre! 😀

nevergiveupbyb

26.04.2015 kl.01:04

Eirik: Ha ha.. Typen min blogger ikke. Og det har du nok helt rett i, damer er ikke noe bedre.. Har fått en god del tilbakemeldinger fra gutter som har opplevd tilsvarende fra jenter om du leser litt i kommentarfeltet her.

Om jeg får noen saftige historier kan jeg godt skrive om jenter også!

Takk og ha en fin kveld videre :)

Carina

14.05.2015 kl.02:35

Hjelp!! Vet om en fyr som sa han likte meg osv, vi pulte og drev på i noen uker før han plutselig var med ei annen og uka etter ei ny ei, samtidig som han ringer meg og vil betale taxi (7 mil) for at jeg skal komme på besøk. Hva feiler det han?

nevergiveupbyb

14.05.2015 kl.22:36

Carina: Han mangler en skrue eller noe?

Charlotte

06.07.2016 kl.02:25

Hei..tar du oppdrag? Om å finne ut om noen er på denne siden f.eks?

nevergiveupbyb

23.01.2018 kl.01:22

He he.. Jeg kan se IP adresser til de som sender kommentarer hvis det hjelper?

Geir Nilsson

23.04.2017 kl.20:41

Utroskap er et symptom på narsisstisk eller antisosial personlighetsforstyrrelse (tidl. psykopati). Hvis det ikke hadde vært for at voldtekter som var relativt vanlige i lavere samfunnslag i oldtiden, ville ikke utroskap som sosialt fenomen eksistert i dag. For den utro partens del handler utroskap helt enkelt om en ting: Å få spredt sine gener. Dersom man har et dårlig utgangspunkt er det naturlig å gå for en helgardering. Empati og lojalitet er som regel fraværende hos utro personer, og de er ikke i stand til å knytte seg til andre mennesker.

Alfahanner og alfahunner er svært sjelden utro. Utroskap er først og fremst utbredt i lavere samfunnslag, og da gjerne hos personer med et skjørt selvbilde og dårlige fremtidsutsikter. Eliten er svært sjelden utro ovenfor sine partnere.

Det er den vitenskaplige tilnæringen til problemet.

nevergiveupbyb

13.07.2017 kl.13:16

Geir Nilsson: Tusen takk for et nyttig innspill i et relativt gammelt blogginnlegg i en nedlagt blogg :) Jeg lærte noe nytt i alle fall! Har du kilder på det du skriver, kunne tenke meg å lese mer om det!

Du kan i såfall sende meg en epost på berithh @ me.com

Skriv en ny kommentar

nevergiveupbyb

nevergiveupbyb

36, Oslo

Jeg er over gjennomsnittet interessert i trening og lever en sunn livsstil med fokus på kosthold. Jeg er bestemt og har meninger som ikke alltid er helt politisk korrekte, som jeg kan finne på å dele enten fordi jeg ønsker å få det ut eller fordi jeg ønsker å skape debatt rundt noe. Noen vil reagere , noen vil føle seg truffet (kanskje berettiget, kanskje ikke og andre vil være endog. Slik vil det alltid være! Jeg har en fantastisk sønn på snart ni år som bor store deler av tiden med meg. Jeg har en mann som alltid er der for meg og som støtter meg i mine mange tidvis sprø innfall, noe jeg setter utrolig pris på! Takk Frode, du er SUPER! Jeg er personlig trener, kostholdsveileder og instruktør. Deg har lang fartstid i bransjen og har gjennom årenes løp tilegnet meg mye kunnskap. Jeg deler den gjerne, men det er kanskje ikke alltid du får høre det DU ønsker! I tillegg til det overstående holder jeg på med en mastegrad i aktivitet og bevegelse ved NTNU. Følg gjerne meg, mine tidvis frekke innlegg og min aktive hverdag. Det er jeg som privatperson som har opprettet denne bloggen. Det jeg skriver her er mine meningen og har ikke noe som helst å gjøre med jobben min eller med mot samarbeid til mine samarbeidspartnere. Til distributører av FOREVER LIVING, jeg har allerede min egen kontakt på disse produktene!

Kategorier

Arkiv