Ønskeliste (nevergiveupbyberit) hits

Ønskeliste

Hvis noen planlegger å kjøpe julegave til meg har jeg laget en liste med noen ting jeg ønsker meg. De er ikke dyre og dere må gjerne kjøpe mer en en ting! :) Hvis du vil vite hvor du kan kjøpe disse tingene kan du trykke på bildene.

 

Den første tingen jeg ønsker er denne genseren, den ser superdeilig ut og er sikkert kjempe fin å ha på når man skal kose seg hjemme en kveld. 


 Grey hooded long sleeve  

 

 

Den andre tingen er denne genseren, den ser sexy ut og samtiig ser den behagelig ut


Grey round neck long sleeve crop T-Shirt

 

 

Denne kjolen kommer på 3. plass. Greit med noe med lang arm nå som det er så kaldt ute. Den har passe med cleevage allikevel så da går det fint :)


Black long sleeve V-neck dress

 4. plassen går til denne t-skjorten. Hvor fet er ikke den liksom? 

Black round-neck letters 2 print

 

 

Sisteplassen er denne, eller den har egenltig ikke sisteplass. Jeg ønsker meg virkelig denne kjolen og kommer til å kjøpe den selv om jeg ikke får den. 


Black sleeveless round-neck body con dress

 

Så da vet dere det, kos dere så lenge da :) 

XOXO

#snartjul #ønskeliste #julegaver #klær #mote #blogg #blogger

 

  Følg meg gjerne på instagram:
  @nevergiveupbyb

  @nevergiveupbyb

   

     Image and video hosting by TinyPic • 12.11.2015 kl.19:24 i Anbefalinger
 • 2 kommentarer

 •  2 kommentarer

Stian Jonassen

13.11.2015 kl.17:22

hmmmm. du kan få en klem av meg til jul :P

nevergiveupbyb

16.11.2015 kl.22:11

stianrangvaldjonassen: :)

Skriv en ny kommentar

nevergiveupbyb

nevergiveupbyb

36, Oslo

Jeg er over gjennomsnittet interessert i trening og lever en sunn livsstil med fokus på kosthold. Jeg er bestemt og har meninger som ikke alltid er helt politisk korrekte, som jeg kan finne på å dele enten fordi jeg ønsker å få det ut eller fordi jeg ønsker å skape debatt rundt noe. Noen vil reagere , noen vil føle seg truffet (kanskje berettiget, kanskje ikke og andre vil være endog. Slik vil det alltid være! Jeg har en fantastisk sønn på snart ni år som bor store deler av tiden med meg. Jeg har en mann som alltid er der for meg og som støtter meg i mine mange tidvis sprø innfall, noe jeg setter utrolig pris på! Takk Frode, du er SUPER! Jeg er personlig trener, kostholdsveileder og instruktør. Deg har lang fartstid i bransjen og har gjennom årenes løp tilegnet meg mye kunnskap. Jeg deler den gjerne, men det er kanskje ikke alltid du får høre det DU ønsker! I tillegg til det overstående holder jeg på med en mastegrad i aktivitet og bevegelse ved NTNU. Følg gjerne meg, mine tidvis frekke innlegg og min aktive hverdag. Det er jeg som privatperson som har opprettet denne bloggen. Det jeg skriver her er mine meningen og har ikke noe som helst å gjøre med jobben min eller med mot samarbeid til mine samarbeidspartnere. Til distributører av FOREVER LIVING, jeg har allerede min egen kontakt på disse produktene!

Kategorier

Arkiv