Tips #3 Rask og enkelt mellommåltid. (nevergiveupbyberit) hits

Tips #3 Rask og enkelt mellommåltid.

Tidsklemma, dårlig planlegging og/eller latskap gjør at man ofte tar dårlige valg når det kommer til kosthold. I dag skal dere få vite et av mine triks når det kommer til mellommåltider. 

 

For å få et fullverdig måltid som gjør at man holder blodsukkeret i sjakk bør det først og fremst inneholde en proteinkilde. I tillegg bør man ha med en energikilde i form av fett eller karbohydrater. 

 

Rask mat på farten

Når jeg er på farten og ikke har tid til å lage eller sette seg ned et sted for å få i meg mat kjøper jeg en pakke med 100 gram "rent" pålegg. Det kan være feks kyllingpålegg, roastbiff eller liknende. 

Om jeg vil ha fett som energikilde pleier jeg å ta en håndfull med valnøtter eller liknende eller evt en spiseskje med NATURLIG(organisk) peanøttsmør. 

Om jeg vil ha karbohydrater spiser jeg feks et eple eller litt ananas. 

 

Høres kanskje kjedelig ut? 

Ja det er kjedelig, og man blir lei. Når alternativene kanskje er en pølse på bensinstasjonen eller en sur baguett som begge inneholder 2-4 ganger så mange kalorier enn de overnevnte produktene. Er det helt ok at det er kjedelig. 

 

Håper det hjalp litt :)

Om dere lurer på noe, spør gjerne! 

 

XOXO 

#blogg #trening #kosthold #mat #blogg #tips #fitness

 

Husk, jeg spiser ikke kun dette. Dette er ment som mellommåltid i tillegg til andre måltider man har i løpet av dagen. 

  Følg meg gjerne på instagram:
  @nevergiveupbyb

  @nevergiveupbyb

   

     Image and video hosting by TinyPic • 03.02.2016 kl.19:54 i Kosthold
 • Ingen kommentarer

 •  Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nevergiveupbyb

nevergiveupbyb

36, Oslo

Jeg er over gjennomsnittet interessert i trening og lever en sunn livsstil med fokus på kosthold. Jeg er bestemt og har meninger som ikke alltid er helt politisk korrekte, som jeg kan finne på å dele enten fordi jeg ønsker å få det ut eller fordi jeg ønsker å skape debatt rundt noe. Noen vil reagere , noen vil føle seg truffet (kanskje berettiget, kanskje ikke og andre vil være endog. Slik vil det alltid være! Jeg har en fantastisk sønn på snart ni år som bor store deler av tiden med meg. Jeg har en mann som alltid er der for meg og som støtter meg i mine mange tidvis sprø innfall, noe jeg setter utrolig pris på! Takk Frode, du er SUPER! Jeg er personlig trener, kostholdsveileder og instruktør. Deg har lang fartstid i bransjen og har gjennom årenes løp tilegnet meg mye kunnskap. Jeg deler den gjerne, men det er kanskje ikke alltid du får høre det DU ønsker! I tillegg til det overstående holder jeg på med en mastegrad i aktivitet og bevegelse ved NTNU. Følg gjerne meg, mine tidvis frekke innlegg og min aktive hverdag. Det er jeg som privatperson som har opprettet denne bloggen. Det jeg skriver her er mine meningen og har ikke noe som helst å gjøre med jobben min eller med mot samarbeid til mine samarbeidspartnere. Til distributører av FOREVER LIVING, jeg har allerede min egen kontakt på disse produktene!

Kategorier

Arkiv