Tips #7 -Billig og kult treningstøy! (nevergiveupbyberit) hits

Tips #7 -Billig og kult treningstøy!

Hvem vil vel ikke ha treningstøy som ser bra ut og som er billig? Jeg vil ha det, det er en forbruksvare så det passer fint at det er billig.

Jeg sitter å ser på disse tingene, jeg kommer til å bestille noe av det. Hvis du vil se nærmere på noen av plaggene kan du trykke på bildet så kommer du inn til nettsiden.

 


Denne her SKAL jeg ha.

 

 


Denne er nesten garantert med
i pakken.

Kanskje denne? Hva syns du? 

 
Usikker... Kommer jeg til å bruke
den? 

 

 
Veldig billig så den bestiller jeg i
flere farger, om de ikke passer
kan jeg gi de bort!

 

Skal du kjøpe nytt treningstøy snart? 

 

XOXO 

#trening #fitness #kosthold #mote #treningstøy #klær #sport #blogg #treningsblogg

  Følg meg gjerne på instagram:
  @nevergiveupbyb

  @nevergiveupbyb

   

     Image and video hosting by TinyPic • 07.02.2016 kl.13:02 i Anbefalinger
 • 2 kommentarer

 •  2 kommentarer

Henriette Celin

07.02.2016 kl.14:15

Kjempe kule trenings tights´er ja ^^

nevergiveupbyb

08.02.2016 kl.10:30

Henriette Celin: Takk :D

Skriv en ny kommentar

nevergiveupbyb

nevergiveupbyb

36, Oslo

Jeg er over gjennomsnittet interessert i trening og lever en sunn livsstil med fokus på kosthold. Jeg er bestemt og har meninger som ikke alltid er helt politisk korrekte, som jeg kan finne på å dele enten fordi jeg ønsker å få det ut eller fordi jeg ønsker å skape debatt rundt noe. Noen vil reagere , noen vil føle seg truffet (kanskje berettiget, kanskje ikke og andre vil være endog. Slik vil det alltid være! Jeg har en fantastisk sønn på snart ni år som bor store deler av tiden med meg. Jeg har en mann som alltid er der for meg og som støtter meg i mine mange tidvis sprø innfall, noe jeg setter utrolig pris på! Takk Frode, du er SUPER! Jeg er personlig trener, kostholdsveileder og instruktør. Deg har lang fartstid i bransjen og har gjennom årenes løp tilegnet meg mye kunnskap. Jeg deler den gjerne, men det er kanskje ikke alltid du får høre det DU ønsker! I tillegg til det overstående holder jeg på med en mastegrad i aktivitet og bevegelse ved NTNU. Følg gjerne meg, mine tidvis frekke innlegg og min aktive hverdag. Det er jeg som privatperson som har opprettet denne bloggen. Det jeg skriver her er mine meningen og har ikke noe som helst å gjøre med jobben min eller med mot samarbeid til mine samarbeidspartnere. Til distributører av FOREVER LIVING, jeg har allerede min egen kontakt på disse produktene!

Kategorier

Arkiv